GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Vă faceţi vinovaţi de incompetenţă, nesimţire, îngîmfare"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 23:14

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIA MITICĂ LA BRUTĂRIE!

adrian
Mitica hotomane sunt ultimele tale clipe la liga !!! Le-ai cerut celor de la RCS-RDS sa nu iti mai aduca prejutidii de imadine :)) de parca ai avut o imagine prea buna ...

Bogdan N.
Incompetenta, mafiotist de tip comunist, incalcarea unor drepturi elemetare ale oamenilor, nesimtire, ingamfare...

lucian

mirceo ....nu cred ca mai este ceva de spus ca ti-au cam spus toti tot ce era de spus.Eu doar sunt deacord cu toti 100% .

calota bogdan
Cu totii stim ca fara functia care o ocupi abuziv ai fi un NIMENI.DA-MI STIINTA INAPOI . De nenorociri sunteti primii.Spuneti-mi va rog de ce si in ce baza a-ti dezafiliat STIINTA.VREU SA FIU PRINTRE CEI 30000 DIN NOU.SAU POATE E PREA MULT PT DVS. d-le presedinte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ioan_brincoveanu
ioan_brincoveanu  •  27 Martie 2012, 18:56

Sa plece si cu ei va pleca O PARTE DIN MAFIA (sper importanta) fotbalului autohton.

duralex
duralex  •  27 Martie 2012, 18:50

Simplu ca buna ziua...... Atitudini dictatoriale,din pacate multe impotriva fotbalului romanesc,la echipa nationala e un cerc care se roteste continuu,dar numai Piturca e in acel cerc,ceva imprumutat de la boul de oier,ori oierul imprumuta metodele voastre,intr-un cuvint incompetenta.Dar voi nu si nu ca fara voi nu se poate....Serios?? MITICA SI SANDU LA BULANGERIE........................

grd_veche_stiinta
grd_veche_stiinta  •  27 Martie 2012, 12:53

Pt Mitica si Sandu direct. Santeti copii batrani, prin comportamentu vostru incitati la violenta, pt ca nu o data vi-sa aratat defecte inpardonabile...mai mult ati inceput sa-va scuzati pe spinarea intregului tineret iubitor de sport adevarat, pt ca, aveti varsta actuala, trebue sa recunoasteti adevaru, daca nu, cu scuzele de rigoare, trebue sa cereti ajutor la spitalu NR-9.ACESTE CUVINTE SANT SCRISE IN AJUTORU VOSTRU, SA=REVENITI LA REALITATE.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează