GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  ZIUA REMEMBER PE GSP

Cătălin Hîldan, unicul căpitan

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

A văzut lumina zilei în cartierul Vitan din Bucureşti, iar cînd a împlinit 10 ani s-a prezentat la o selecţie făcută de clubul din "Ştefan cel Mare". Prin talent şi dăruire a reuşit în scurt timp să devina titular, indiferent dacă antrenorul său se numea Bondrea, Ţălnar, Hizo sau Cornel Dinu.

 

Religia lui Cătălin Hîldan a fost fotbalul, iar altarul pe care şi-a jertfit viaţa a fost Dinamo. "Murea" pe teren pentru culorile alb-roşii, niciodată neîmpăcîndu-se cu înfrîngerea.

A venit trista toamnă a anului 2000 şi într-o zi de octombrie, pe stadionul din Olteniţa, Cătălin pleca spre altă lume, lăsînd în urma sa o familie, o prietenă şi mii de suporteri care nu-l vor uita niciodată. Prietenul său nedespărţit, cîinele RED, a rămas singurul aliat şi amintire vie pentru Roxana, iubita marelui fotbalist.

Pleca prea repede, prea brusc, prea trist, exact în momentul cînd se afla pe culmea valului, lăsînd în urma sa un gol imens pe care nu va putea nimeni să-l umple vreodată.

Tricoul cu numărul 11 nu va mai fi purtat de nimeni la Dinamo, el rămînînd pentru totdeauna "UNICUL CĂPITAN".

sursa: Epopeea "cîinilor roşii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
 •  03 Octombrie 2008, 20:47

sunt stelista 100%....dak mi-as taia o vena ar curge numa sange ros-albastru....dar tot respectu' pt catalin hildan.....era un jucator cum nu prea se gasesc...era unul dintre ffff putinii jucatori care pun suflet cand joaca si chiar iubesc fotbalu si isi iubesc echipa....un juktor care si-a dat viata pt culorile alb - rosu ...poate dak se lasa de fotbal cand i s-a spus ar fi trait si astazi...isi iubea fff moooolt echipa .....r.i.p catalin :(

 •  20 Septembrie 2008, 14:50

catalin haldan insemna totul pt dinamo si pt asta noi te vom iubi acolo unde esti.nu uita un singur lucru''ai fost unicul capitan al lui dinamo'' dumnezeu sa te ierte.

 •  08 Iulie 2008, 00:38

sunt curios cat o sa dea somebody cu lalalala cand o pleca masa:D . dumnezeu sa te odihneasca cata :( . te vom iubi mereu

Vezi toate comentariile (34)
Comentează