GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  ÎNCEPE UN NOU CONCURS

Cîştigă 80.000 de euro cu Meciul Starurilor!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

Ribery, Drogba, Ibrahimovici şi Cristiano Ronaldo sînt starurile care îţi arată drumul către premii. Ai 3 şanse de cîştig pe fiecare talon!

Concursul durează 9 săptămîni. În perioada 1 mai - 4 iulie, în fiecare zi de vineri şi luni, în Gazeta Sporturilor, vor fi inserate taloane de cocncurs. Pe fiecare talon ai 3 şanse de cîştig: premiile de la jocul cu numere (1.000 euro, 400 euro, 200 euro, 100 euro şi 100 euro constînd într-un cupon de magazin Carrefour), premiile Nike şi Carrefour (minge Nike sau cupon Carrefour de 100 lei) şi premiile simbolul norocos (100 lei cash).

Azi şi luni ai primele taloane de concurs. Caută, începînd de luni, numerele cîştigătoare din macheta de concurs. Dacă ai cîştigat un premiu sună la 021 - 406.65.21, între orele 10:00 şi 18:00, şi revendică acel premiu.



Regulamentul concursului  “Meciul Starurilor!”

Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este S.C. Convergent Media SA, societate ce editeaza cotidianul Gazeta Sporturilor, cu sediul social in municipiul Bucuresti, P-ta Presei Libere, nr. 1, sector 1 si punct de lucru in municipiul Bucuresti, strada Dionisie Lupu 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/2690/1995, cod de identificare fiscala RO 7447520,
Si
Partenerul SC Carrefour Romania SA, societate de detine lantul de magazine Carrefour, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/7766/2007, cod de identificare fiscala RO 11588780

Durata concursului
Concursul se desfasoara in Gazeta Sporturilor in perioada 1 mai – 4 iulie 2009.
Talonul de concurs
In perioada 1 mai – 4 iulie 2009, timp de 9 saptamini, in fiecare zi de vineri si luni, in Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de concurs. Talonul este valabil o saptamina calendaristică (de luni pînă sîmbătă). Atit taloanele de vineri, cit si cele de luni intra in joc incepind de luni si sint valabile o saptamina. Vor fi doua taloane valabile pentru o saptamina calendaristica (de luni pina simbata).

Răzuieste si cîştigă!
Talonul are 3 zone de joc:
zona cistigurilor cu numere
zona premiilor Nike si Carrefour
zona simbolul norocos


Zona cistigurilor cu numere:
Talonul de concurs are in zona cistigurilor cu numere 5 premii: 1000 euro, 400 euro, 200 euro, 100 euro si 100 euro Carrefour (reprezintă un cupon  de magazin Carrefour în valoare de 100 de euro la cursul de 3,8 lei/euro). In dreptul fiecarui premiu sub suprafata razuibila, se afla 6 numere.
Zona premiilor Nike si Carrefour:
Cauta sub suprafata razuibila in zona “Cistiga premii Nike si Carrefour”. Daca ai gasit cuvintul Nike ai cistigat  o minge originala de fotbal Nike. Daca ai gasit cuvintul Carrefour ai cistigat  un cupon de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 de lei.
.
Zona simbolul norocos:
Razuieste zona de joc “Cauta zilnic simbolul din ziar”. Fiecare talon are un simbol din sport sub suprafata razuibila. Cauta zilnic in macheta de concurs din Gazeta Sporturilor si vezi care sint simbolurile norocoase. Zilnic (de luni pina simbata, in saptamina de joc aferenta talonului), in macheta din ziar va fi publicat cite un simbol cistigator diferit. Daca simbolul de pe talon se potriveste cu unul dintre simbolurile din ziar ai cistigat 100 de lei.

Taloanele vor fi colorate in functie de saptamina de concurs, astfel incit taloanele din saptaminile consecutive vor avea culori diferite.

Fiecare talon are, linga suprafata de joc, o serie de validare. Aceasta serie este necesara pentru revendicarea si validarea premiului. Talonul se anuleaza daca seria este stearsa sau devine ilizibila din vina detinatorului de talon.

Cum se participa
In fiecare zi de vineri si luni in Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de joc. Atit talonul de vineri, cit si talonul de luni intra in joc incepind de luni si sint valabile o saptamina calendaristica (de luni pina simbata). Cu taloanele de vineri si luni se cistiga de luni pina simbata inclusiv.
Taloanele vor fi colorate in functie de saptamina de concurs, astfel incit taloanele din saptaminile consecutive vor avea culori diferite.

Razuieste zona premiilor cu numere!
Razuieste suprafata din zona premiilor cu numere: 1000 euro, 400, euro, 200 euro, 100 euro si 100 euro Carrefour (reprezinta un cupon  de magazin Carrefour in valoare de 100 de euro la cursul de 3,8 lei/euro). In dreptul fiecarui premiu ai cite 6 numere. Cauta numerele cistigatoare in Gazeta Sporturilor. Numerele cistigatoare vor fi publicate in Gazeta Sporturilor in fiecare zi (de luni pina simbata) astfel: 6 numere luni; cite 3 numere de marti pina simbata. Daca numerele publicate in Gazeta Sporturilor corespund cu unul sau cu mai multe numere de pe suprafata de joc a talonului tau de concurs, acestea trebuie incercuite. In cazul in care ai incercuit toate numerele din dreptul unui premiu de pe talonul de concurs, trebuie sa suni in aceeşi zi pentru revendicarea premiului respectiv in intervalul orar si la numarul de telefon stabilite de regulament.

Cistiga premii Nike si Carrefour!
Cauta sub suprafata razuibila si vezi ce ai cistigat. Daca ai gasit cuvintul Nike ai cistigat  o minge originala de fotbal Nike. Daca ai gasit cuvintul Carrefour ai cistigat  un cupon de magazin Carrefour in valoare de 100 de lei. Suna la numarul stabilit in regulament pentru a intra in posesia premiului.

Cauta zilnic simbolul din ziar!
Fiecare talon are un simbol din sport sub suprafata razuibila. Cauta zilnic în macheta de concurs din Gazeta Sporturilor si vezi daca simbolul publicat este identic cu cel de pe talonul tău. Zilnic (de luni pina simbata) in macheta de concurs din ziar va fi publicat cite un simbol diferit. În ziua in care ai descoperit ca simbolul de pe talonul tau este identic cu cel publicat in ziar ai cistigat suma de 100 de lei. Suna la numarul stabilit in regulament pentru a intra in posesia premiului.

Validarea premiului
Talonul de joc este cistigator la premiile cu numere in aceeasi zi in care cititorul bifeaza ultimul numar din dreptul unui premiu care a fost publicat in aceeasi zi in Gazeta Sporturilor. Participantul va cistiga premiul in dreptul caruia a incercuit toate numerele din dreptul unui premiu. Pentru a intra in posesia premiului, cistigatorul trebuie sa sune, obligatoriu in aceeasi zi in care a incercuit toate numerele cistigatoare, intre orele 10:00-18:00, la numarul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).

Talonul de joc este cistigator in cazul premiilor reprezentind cupoane de cumparaturi (100 lei) Carrefour si mingi Nike, in momentul in care sub zona razuibila exista cuvintul Carrefour sau cuvintul Nike. Pentru a intra in posesia premiului, cistigatorul trebuie sa-l revendice in cursul saptaminii aferente valabilitatii talonului de joc, intre orele 10:00-18:00, la numarul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).

Talonul de joc este cistigator in cazul premiilor simbol in ziua in care concurentul a gasit in macheta din Gazeta Sporturilor un simbol identic cu cel de pe talonul de joc. Zilnic, de luni pina simbata, in macheta de concurs din ziar va fi publicat cite un simbol. Daca simbolul de pe talon este identic cu unul dintre simbolurile publicate zilnic in Gazeta, atunci talonul este cistigator pentru 100 de lei. Pentru a intra in posesia premiului, cistigatorul trebuie sa sune, obligatoriu in aceeasi zi in care a gasit in ziar simbolul identic cu cel de pe talonul sau de joc, intre orele 10:00-18:00, la numarul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).

Cistigurile la jocul cu numere nu vor fi validate daca au fost incercuite alte numere decit cele publicate in saptamina calendaristica de joc in care s-a revendicat premiul si pentru care este valabil talonul de joc. Nu vor fi validate cistigurile Carrefour (100 lei) sau Nike (minge de fotbal) daca acestea sint revendicate in alta saptamina de concurs decit cea aferenta valabilitatii talonului. Saptamina de joc se identifica prin culoarea talonului.
Nu se vor valida premiile cu numere sau simbol norocos anuntate dupa ora 18:00 in ziua cistigului sau dupa una ori mai multe zile.

Validarea premiilor revendicate se va face pe baza seriei de validare inscrise pe suprafata de joc a talonului.
Pentru validare cistigatorii vor trimite in termen de 24 de ore un fax cu o copie a talonului cistigator si cu o copie dupa actul de identitate.
In cazul in care taloanele sint degradate, ilizibile, alterate sau falsificate, sint valabile pentru alta saptamina de concurs decit cea pentru care s-a revendicat premiul, acestea vor fi declarate nule.
Intrarea in posesia premiului
Organizatorul se obliga sa publice in Gazeta Sporturilor numele cistigatorilor si valoarea premiilor (sau obiectul) cistigate cu o zi in urma.
Conditii de intrare in posesia premiilor:
1. In cazul tuturor premiilor, indiferent daca au fost cistigate la jocul cu numere, la premiile Carrefour si Nike sau cu simbolul norocos, cistigatorul trebuie sa expedieze copia talonului cistigator si copia buletinului sau a Cartii de Identitate sau sa se prezinte la sediul Gazetei si sa semneze un proces-verbal de primire a premiului.
-Taloanele cistigatoare devin proprietatea organizatorului concursului imediat dupa momentul validarii.
-Plata se va face prin virament in contul bancar al cistigatorului (pentru premiile cash ce depasesc 200 euro) si prin mandat postal pentru premiile cash de 200 euro, 100 euro si 100 de lei. Pentru platile prin virament bancar cistigatorul validat trebuie sa transmita organizatorului datele bancare personale. Premiile se vor plati in lei la cursul de 3,8 lei/euro.
- Premiile constind in mingi Nike şi cupoane de magazin Carrefour (cu valoare de 100 de lei) vor fi expediate prin posta pe adrea din CI/BI a cistigatorului.
-Taloanele cistigatoare pentru premiile de 100 euro Carrefour si 100 lei Carrefour devin proprietatea Partenerului Carrefour imediat dupa momentul validarii.
- In schimbul talonului, cistigatorul va primi un cupon de magazin in valoare de 100 euro (3,8 lei/euro), in cazul cistigului de la jocul cu numere. Cistigatorii vor primi prin posta un cupon de magazin Carrefour valabil 2 luni de la data emiterii.
Premiile vor fi platite sau expediate in maximum 90 de zile lucratoare de la data cistigului.
Intrarea in posesia tuturor premiilor se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament. In caz contrar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula cistigul si de a reporta premiile.
In situatia in care numarul de revendicari este mai mare decit cel al premiilor puse in joc, se va organiza o tragere la sorti pentru desemnarea cistigatorului.

Premii
Valoarea totala a premiilor este de 80.000 euro.

Premii


Premiul 1.000 euro o data pe saptamina
Premiul 400 euro o data pe saptamina
Premiul 200 euro o data pe saptamina
Premiul 100 euro o data pe saptamina
Premiul *100 euro (cupon Carrefour) de 30 ori pe saptamina

* Premiul consta intr-un cupon de magazin Carrefour in valoare de 100 euro ce poate fi schimbat in produse in hipermarketurile Carrefour din Romania (curs 3,8 lei/euro).

Premiul instant Nike (minge de fotbal Nike - 96,66 lei/buc)  - 100 pe saptamina
Premiul instant Carrefor (cupon de magazin - 100 lei) - 30 pe saptamina
Premiul Simbol norocos (in valoare de 100 lei) - 18 pe saptamina

Premiu special. Se va acorda un premiul de 400 de euro unui sportiv roman in fiecare saptamina in care se va cistiga premiul de 400 de euro la jocul cu numere. Cistigatorul premiului de 400 de euro de la jocul cu numere va alege unul dintre sportivii propusi de redactia Gazetei Sporturilor urmind a semna o declaratie in acest sens. Sportivul care va primi premiul de 400 de euro va semna un proces verbal de primire a premiului si va pune la dispozitia Organizatorului copia actului de identitate.

Valoarea totala a premiilor este exprimata in euro si reprezinta echivalentul in lei la cursul de 3,8 lei/euro. Toate premiile ce nu se vor cistiga pe parcursul celor 9 saptamini de concurs revin de drept organizatorului si partenerului.
Premiile vor fi acordate de catre parti, dupa cum urmeaza:
1.Organizatorul – Gazeta Sporturilor  isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile in bani 1000 euro, 400 euro, 200 euro, 100 euro, 100 de lei si premiile constind in mingi de fotbal Nike si premiul special de 400 de euro (de fiecare data cind acesta se cistiga la jocul cu numere)
2.Partenerul Carrefour  isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile constind in cupoane de magazin Carrefour in valoare de 100 euro (la cursul de 3,8 lei/euro - însemnînd cupon de magazin Carrefour în valoare de 380 de lei) cistigate la jocul cu numere si premiile instant constind in cupoane de magazin Carrefour in valoare de 100 lei.
Confidentialitatea datelor si drepturile de imagine
Organizatorul si Partenerii garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066 (organizatorul), 5183 (partener Carrefour). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, CNP, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator  si de catre parteneri in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator si partener pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorului concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale si talonul cistigator pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.
Organizatorul si partenerul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CONVERGENT MEDIA SA, Adresa de contact: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing sau la SC Carrefour România SA, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti.  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul si partenerul sint obligati sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
Dreptul de acces la date  - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului sau partenerului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.
Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.
Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.
Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.
Impozitul pe venitul obtinut
Organizatorul si partenerul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Premiile vor fi trimise pe adresa de domiciliu din actul de identitate al cistigatorului (pentru sumele ce nu depasesc 200 euro) sau vor fi virate in contul cistigatorilor (pentru sumele mai mari de 200 euro). In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, partenerii retin cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societate si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator sau de catre partener, dupa caz.
Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Prin participarea la concurs participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii S.C. Convergent Media SA, ai SC Carrefour Romania SA si rudele de gradul I ale acestora, implicate in derularea concursului, precum si distribuitorii de presa nu au dreptul sa participe la acest concurs.
In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau ale tutorelui legal.
Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

Alte prevederi

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate in Gazeta Sporturilor.
Toate taloanele care contin erori de tiparire vor fi inlocuite gratuit de catre organizator, la cererea scrisa a participantilor care le detin. Pentru inlocuirea talonului sunati la numarul de telefon (021) 406.65.21 (tarif normal) intre orele 10:00 - 18:00. Pentru schimbarea talonului este obligatorie prezentarea talonului cu erori, in original.
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat in Gazeta Sporturilor si şi pe site-ul www.gsp.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.
Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa de contact a organizatorului, S.C. Convergent Media SA, din municipiul Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, pina la sfirsitul concursului.
Eventualele reclamatii legate de inminarea premiilor asumate de catre partener Carrefour vor fi facute la adresa de contact a acestuia: SC Carrefour Romania SA, cu sediul in Bd. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti sau la adresa de e-mail [email protected].
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21.



Eventualele litigii aparute intre Organizator sau Parteneri si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente din Bucuresti.

Ribery, Drogba, Ibrahimovici şi Cristiano Ronaldo sînt starurile care îţi arată drumul către premii. Ai 3 şanse de cîştig pe fiecare talon!

Concursul durează 9 săptămîni. În perioada 1 mai - 4 iulie, în fiecare zi de vineri şi luni, în Gazeta Sporturilor, vor fi inserate taloane de cocncurs. Pe fiecare talon ai 3 şanse de cîştig: premiile de la jocul cu numere (1.000 euro, 400 euro, 200 euro, 100 euro şi 100 euro constînd într-un cupon de magazin Carrefour), premiile Nike şi Carrefour (minge Nike sau cupon Carrefour de 100 lei) şi premiile simbolul norocos (100 lei cash).

Azi şi luni ai primele taloane de concurs. Caută, începînd de luni, numerele cîştigătoare din macheta de concurs. Dacă ai cîştigat un premiu sună la 021 - 406.65.21, între orele 10:00 şi 18:00, şi revendică acel premiu.

Regulamentul concursului  “Meciul Starurilor!”

Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este S.C. Convergent Media SA, societate ce editeaza cotidianul Gazeta Sporturilor, cu sediul social in municipiul Bucuresti, P-ta Presei Libere, nr. 1, sector 1 si punct de lucru in municipiul Bucuresti, strada Dionisie Lupu 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/2690/1995, cod de identificare fiscala RO 7447520,
Si
Partenerul SC Carrefour Romania SA, societate de detine lantul de magazine Carrefour, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/7766/2007, cod de identificare fiscala RO 11588780

Durata concursului
Concursul se desfasoara in Gazeta Sporturilor in perioada 1 mai – 4 iulie 2009.
Talonul de concurs
In perioada 1 mai – 4 iulie 2009, timp de 9 saptamini, in fiecare zi de vineri si luni, in Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de concurs. Talonul este valabil o saptamina calendaristică (de luni pînă sîmbătă). Atit taloanele de vineri, cit si cele de luni intra in joc incepind de luni si sint valabile o saptamina. Vor fi doua taloane valabile pentru o saptamina calendaristica (de luni pina simbata).

Răzuieste si cîştigă!
Talonul are 3 zone de joc:
zona cistigurilor cu numere
zona premiilor Nike si Carrefour
zona simbolul norocos

Zona cistigurilor cu numere:
Talonul de concurs are in zona cistigurilor cu numere 5 premii: 1000 euro, 400 euro, 200 euro, 100 euro si 100 euro Carrefour (reprezintă un cupon  de magazin Carrefour în valoare de 100 de euro la cursul de 3,8 lei/euro). In dreptul fiecarui premiu sub suprafata razuibila, se afla 6 numere.
Zona premiilor Nike si Carrefour:
Cauta sub suprafata razuibila in zona “Cistiga premii Nike si Carrefour”. Daca ai gasit cuvintul Nike ai cistigat  o minge originala de fotbal Nike. Daca ai gasit cuvintul Carrefour ai cistigat  un cupon de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 de lei.
.
Zona simbolul norocos:
Razuieste zona de joc “Cauta zilnic simbolul din ziar”. Fiecare talon are un simbol din sport sub suprafata razuibila. Cauta zilnic in macheta de concurs din Gazeta Sporturilor si vezi care sint simbolurile norocoase. Zilnic (de luni pina simbata, in saptamina de joc aferenta talonului), in macheta din ziar va fi publicat cite un simbol cistigator diferit. Daca simbolul de pe talon se potriveste cu unul dintre simbolurile din ziar ai cistigat 100 de lei.

Taloanele vor fi colorate in functie de saptamina de concurs, astfel incit taloanele din saptaminile consecutive vor avea culori diferite.

Fiecare talon are, linga suprafata de joc, o serie de validare. Aceasta serie este necesara pentru revendicarea si validarea premiului. Talonul se anuleaza daca seria este stearsa sau devine ilizibila din vina detinatorului de talon.

Cum se participa
In fiecare zi de vineri si luni in Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de joc. Atit talonul de vineri, cit si talonul de luni intra in joc incepind de luni si sint valabile o saptamina calendaristica (de luni pina simbata). Cu taloanele de vineri si luni se cistiga de luni pina simbata inclusiv.
Taloanele vor fi colorate in functie de saptamina de concurs, astfel incit taloanele din saptaminile consecutive vor avea culori diferite.

Razuieste zona premiilor cu numere!
Razuieste suprafata din zona premiilor cu numere: 1000 euro, 400, euro, 200 euro, 100 euro si 100 euro Carrefour (reprezinta un cupon  de magazin Carrefour in valoare de 100 de euro la cursul de 3,8 lei/euro). In dreptul fiecarui premiu ai cite 6 numere. Cauta numerele cistigatoare in Gazeta Sporturilor. Numerele cistigatoare vor fi publicate in Gazeta Sporturilor in fiecare zi (de luni pina simbata) astfel: 6 numere luni; cite 3 numere de marti pina simbata. Daca numerele publicate in Gazeta Sporturilor corespund cu unul sau cu mai multe numere de pe suprafata de joc a talonului tau de concurs, acestea trebuie incercuite. In cazul in care ai incercuit toate numerele din dreptul unui premiu de pe talonul de concurs, trebuie sa suni in aceeşi zi pentru revendicarea premiului respectiv in intervalul orar si la numarul de telefon stabilite de regulament.

Cistiga premii Nike si Carrefour!
Cauta sub suprafata razuibila si vezi ce ai cistigat. Daca ai gasit cuvintul Nike ai cistigat  o minge originala de fotbal Nike. Daca ai gasit cuvintul Carrefour ai cistigat  un cupon de magazin Carrefour in valoare de 100 de lei. Suna la numarul stabilit in regulament pentru a intra in posesia premiului.

Cauta zilnic simbolul din ziar!
Fiecare talon are un simbol din sport sub suprafata razuibila. Cauta zilnic în macheta de concurs din Gazeta Sporturilor si vezi daca simbolul publicat este identic cu cel de pe talonul tău. Zilnic (de luni pina simbata) in macheta de concurs din ziar va fi publicat cite un simbol diferit. În ziua in care ai descoperit ca simbolul de pe talonul tau este identic cu cel publicat in ziar ai cistigat suma de 100 de lei. Suna la numarul stabilit in regulament pentru a intra in posesia premiului.

Validarea premiului
Talonul de joc este cistigator la premiile cu numere in aceeasi zi in care cititorul bifeaza ultimul numar din dreptul unui premiu care a fost publicat in aceeasi zi in Gazeta Sporturilor. Participantul va cistiga premiul in dreptul caruia a incercuit toate numerele din dreptul unui premiu. Pentru a intra in posesia premiului, cistigatorul trebuie sa sune, obligatoriu in aceeasi zi in care a incercuit toate numerele cistigatoare, intre orele 10:00-18:00, la numarul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).

Talonul de joc este cistigator in cazul premiilor reprezentind cupoane de cumparaturi (100 lei) Carrefour si mingi Nike, in momentul in care sub zona razuibila exista cuvintul Carrefour sau cuvintul Nike. Pentru a intra in posesia premiului, cistigatorul trebuie sa-l revendice in cursul saptaminii aferente valabilitatii talonului de joc, intre orele 10:00-18:00, la numarul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).

Talonul de joc este cistigator in cazul premiilor simbol in ziua in care concurentul a gasit in macheta din Gazeta Sporturilor un simbol identic cu cel de pe talonul de joc. Zilnic, de luni pina simbata, in macheta de concurs din ziar va fi publicat cite un simbol. Daca simbolul de pe talon este identic cu unul dintre simbolurile publicate zilnic in Gazeta, atunci talonul este cistigator pentru 100 de lei. Pentru a intra in posesia premiului, cistigatorul trebuie sa sune, obligatoriu in aceeasi zi in care a gasit in ziar simbolul identic cu cel de pe talonul sau de joc, intre orele 10:00-18:00, la numarul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).

Cistigurile la jocul cu numere nu vor fi validate daca au fost incercuite alte numere decit cele publicate in saptamina calendaristica de joc in care s-a revendicat premiul si pentru care este valabil talonul de joc. Nu vor fi validate cistigurile Carrefour (100 lei) sau Nike (minge de fotbal) daca acestea sint revendicate in alta saptamina de concurs decit cea aferenta valabilitatii talonului. Saptamina de joc se identifica prin culoarea talonului.
Nu se vor valida premiile cu numere sau simbol norocos anuntate dupa ora 18:00 in ziua cistigului sau dupa una ori mai multe zile.

Validarea premiilor revendicate se va face pe baza seriei de validare inscrise pe suprafata de joc a talonului.
Pentru validare cistigatorii vor trimite in termen de 24 de ore un fax cu o copie a talonului cistigator si cu o copie dupa actul de identitate.
In cazul in care taloanele sint degradate, ilizibile, alterate sau falsificate, sint valabile pentru alta saptamina de concurs decit cea pentru care s-a revendicat premiul, acestea vor fi declarate nule.
Intrarea in posesia premiului
Organizatorul se obliga sa publice in Gazeta Sporturilor numele cistigatorilor si valoarea premiilor (sau obiectul) cistigate cu o zi in urma.
Conditii de intrare in posesia premiilor:
1. In cazul tuturor premiilor, indiferent daca au fost cistigate la jocul cu numere, la premiile Carrefour si Nike sau cu simbolul norocos, cistigatorul trebuie sa expedieze copia talonului cistigator si copia buletinului sau a Cartii de Identitate sau sa se prezinte la sediul Gazetei si sa semneze un proces-verbal de primire a premiului.
-Taloanele cistigatoare devin proprietatea organizatorului concursului imediat dupa momentul validarii.
-Plata se va face prin virament in contul bancar al cistigatorului (pentru premiile cash ce depasesc 200 euro) si prin mandat postal pentru premiile cash de 200 euro, 100 euro si 100 de lei. Pentru platile prin virament bancar cistigatorul validat trebuie sa transmita organizatorului datele bancare personale. Premiile se vor plati in lei la cursul de 3,8 lei/euro.
- Premiile constind in mingi Nike şi cupoane de magazin Carrefour (cu valoare de 100 de lei) vor fi expediate prin posta pe adrea din CI/BI a cistigatorului.
-Taloanele cistigatoare pentru premiile de 100 euro Carrefour si 100 lei Carrefour devin proprietatea Partenerului Carrefour imediat dupa momentul validarii.
- In schimbul talonului, cistigatorul va primi un cupon de magazin in valoare de 100 euro (3,8 lei/euro), in cazul cistigului de la jocul cu numere. Cistigatorii vor primi prin posta un cupon de magazin Carrefour valabil 2 luni de la data emiterii.
Premiile vor fi platite sau expediate in maximum 90 de zile lucratoare de la data cistigului.
Intrarea in posesia tuturor premiilor se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament. In caz contrar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula cistigul si de a reporta premiile.
In situatia in care numarul de revendicari este mai mare decit cel al premiilor puse in joc, se va organiza o tragere la sorti pentru desemnarea cistigatorului.

Premii
Valoarea totala a premiilor este de 80.000 euro.

Premii

Premiul 1.000 euro o data pe saptamina
Premiul 400 euro o data pe saptamina
Premiul 200 euro o data pe saptamina
Premiul 100 euro o data pe saptamina
Premiul *100 euro (cupon Carrefour) de 30 ori pe saptamina

* Premiul consta intr-un cupon de magazin Carrefour in valoare de 100 euro ce poate fi schimbat in produse in hipermarketurile Carrefour din Romania (curs 3,8 lei/euro).

Premiul instant Nike (minge de fotbal Nike - 96,66 lei/buc)  - 100 pe saptamina
Premiul instant Carrefor (cupon de magazin - 100 lei) - 30 pe saptamina
Premiul Simbol norocos (in valoare de 100 lei) - 18 pe saptamina

Premiu special. Se va acorda un premiul de 400 de euro unui sportiv roman in fiecare saptamina in care se va cistiga premiul de 400 de euro la jocul cu numere. Cistigatorul premiului de 400 de euro de la jocul cu numere va alege unul dintre sportivii propusi de redactia Gazetei Sporturilor urmind a semna o declaratie in acest sens. Sportivul care va primi premiul de 400 de euro va semna un proces verbal de primire a premiului si va pune la dispozitia Organizatorului copia actului de identitate.

Valoarea totala a premiilor este exprimata in euro si reprezinta echivalentul in lei la cursul de 3,8 lei/euro. Toate premiile ce nu se vor cistiga pe parcursul celor 9 saptamini de concurs revin de drept organizatorului si partenerului.
Premiile vor fi acordate de catre parti, dupa cum urmeaza:
1.Organizatorul – Gazeta Sporturilor  isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile in bani 1000 euro, 400 euro, 200 euro, 100 euro, 100 de lei si premiile constind in mingi de fotbal Nike si premiul special de 400 de euro (de fiecare data cind acesta se cistiga la jocul cu numere)
2.Partenerul Carrefour  isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile constind in cupoane de magazin Carrefour in valoare de 100 euro (la cursul de 3,8 lei/euro - însemnînd cupon de magazin Carrefour în valoare de 380 de lei) cistigate la jocul cu numere si premiile instant constind in cupoane de magazin Carrefour in valoare de 100 lei.
Confidentialitatea datelor si drepturile de imagine
Organizatorul si Partenerii garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066 (organizatorul), 5183 (partener Carrefour). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, CNP, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator  si de catre parteneri in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator si partener pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorului concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale si talonul cistigator pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.
Organizatorul si partenerul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CONVERGENT MEDIA SA, Adresa de contact: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing sau la SC Carrefour România SA, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti.  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul si partenerul sint obligati sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
Dreptul de acces la date  - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului sau partenerului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.
Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.
Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.
Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.
Impozitul pe venitul obtinut
Organizatorul si partenerul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Premiile vor fi trimise pe adresa de domiciliu din actul de identitate al cistigatorului (pentru sumele ce nu depasesc 200 euro) sau vor fi virate in contul cistigatorilor (pentru sumele mai mari de 200 euro). In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, partenerii retin cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societate si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator sau de catre partener, dupa caz.
Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Prin participarea la concurs participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii S.C. Convergent Media SA, ai SC Carrefour Romania SA si rudele de gradul I ale acestora, implicate in derularea concursului, precum si distribuitorii de presa nu au dreptul sa participe la acest concurs.
In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau ale tutorelui legal.
Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

Alte prevederi

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate in Gazeta Sporturilor.
Toate taloanele care contin erori de tiparire vor fi inlocuite gratuit de catre organizator, la cererea scrisa a participantilor care le detin. Pentru inlocuirea talonului sunati la numarul de telefon (021) 406.65.21 (tarif normal) intre orele 10:00 - 18:00. Pentru schimbarea talonului este obligatorie prezentarea talonului cu erori, in original.
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat in Gazeta Sporturilor si şi pe site-ul www.gsp.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.
Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa de contact a organizatorului, S.C. Convergent Media SA, din municipiul Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, pina la sfirsitul concursului.
Eventualele reclamatii legate de inminarea premiilor asumate de catre partener Carrefour vor fi facute la adresa de contact a acestuia: SC Carrefour Romania SA, cu sediul in Bd. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti sau la adresa de e-mail [email protected].
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21.

Eventualele litigii aparute intre Organizator sau Parteneri si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente din Bucuresti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
 •  06 Iulie 2009, 16:41

multumim Gsp pt teapa data, speram ca premiile neacordate sa va acopere concediile de vara asta. Atat am avut de zis....pacat pt voi k o sa aveti din ce in ce mai putini"prosti", am vrut sa zic citirori care o sa va cumpere ziarul....

 •  27 Iunie 2009, 18:05

varog sa imi spuneti si mie ce numere au iesit azi 27 iunie.....multumesc

 •  26 Iunie 2009, 13:50

salut!!ma ajuta si pe mine cineva cu numerele din 23.06.2009??k am uitat sa cumpar ziarul si nu am mai gasit dupa....pls

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close