GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cristiano Bergodi, declarație de dragoste pentru toată suflarea rapidistă: „Am avut mereu în inimă acest club!”

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 11:00 / Actualizat joi, 07 martie 2024 12:22

Antrenorul lunii februarie a fost desemnat, în urma voturilor celor trei categorii, Cristiano Bergodi (Rapid)! Italianul făcând hattrick-ul la trofee, după ce mai avea două câștigate ca antrenor la Sepsi: iulie și august 2022.

Victorii cu Oțelul, CFR Cluj, Hermannstadt și UTA, iar mâna lui Bergodi se vede la Rapid. Italianul a schimbat echipa în bine, iar dacă nu exista eșecul surprinzător de la Iași, giuleștenii aveau cinci victorii din cinci!

Cristiano Bergodi a primit trofeul și a declarat: "Mă bucur pentru acest trofeu! A fost o lună minunată pentru că am început-o foarte bine. Mă bucur de evoluțiile băieților mei”.

Apoi a continuat: „A fost foarte, foarte important pentru a ajunge acolo sus. Încet, încet parcursul nostru a fost foarte bun. Am început bine noul an și toți rapidiștii vor să câștigăm acest titlu.

Nu este ușor, avem în față o echipă bună (nr. FCSB), iar până acum a avut cel mai bun randament, un randament constant. Ar fi super dacă noi am lua trofeul cel mai important în mai, dar nu ne va fi ușor!".

Și s-a referit la situația de la echipă, situația legată de suporteri, dar și la play-off-ul incendiar al Superligii.

"Am avut mereu în inimă acest club! Și clubul, și suporterii, cu care am avut mereu o relație bună. Trebuie să fim mulțumiți cu ce-am făcut, dar e bine să nu ne mulțumim cu puțin. Echipa a mers ceas în ultima lună, am rămas sus în clasament, pe podium.

Vine play-off-ul, un minicampionat, unde trebuie să vedem cum ajungem din punct de vedere fizic, cu accidentări. Se poate juca! Zece meciuri cu echipe incredibil de bune!", a spus italianul de 59 de ani.

La această categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Rapid), Mircea Rednic (UTA Arad) și Zeljko Kopic (Dinamo). Pe lista preliminară au mai fost: Elias Charalambous (FCSB), Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj), Ivaylo Petev (U Craiova).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți), care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii februarie 2024

1. Cristiano Bergodi

18p

2. Mircea Rednic

14p

3. Zeljko Kopic

13p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Zeljko Kopic

5p

2. Mircea Rednic

4p

3. Cristiano Bergodi

3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Cristiano Bergodi

10p

2. Zeljko Kopic

8p

3. Mircea Rednic

6p

Votul specialiștilor

1. Cristiano Bergodi

5p

2. Mircea Rednic

4p

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Gigi Becali, avertizat de un rival: „E un personaj care uneori spune lucruri amuzante. E simpatic, dar se grăbește”
RAPID
Gigi Becali, avertizat de un rival: „E un personaj care uneori spune lucruri amuzante. E simpatic, dar se grăbește”
A procedat corect Șucu? Fostul președinte de la Rapid a dat verdictul: „Sper că lucrurile nu vor degenera!”
RAPID - FCSB
A procedat corect Șucu? Fostul președinte de la Rapid a dat verdictul: „Sper că lucrurile nu vor degenera!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  07 Martie 2024, 13:10

Super Bergodi pentru Super Rapid !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează