GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Foarte bun și pentru națională” + „E pasionat, iubește fotbalul, e meseriaș”

Articol de , - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 11:56 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 11:57

Gabi Tamaș și Dan Petrescu au câștigat premiile „Jucătorul lunii”, respectiv „Antrenorul lunii decembrie” în ancheta Gazetei. Cum au votat cei 5 specialiști din juriu?

Gazeta Sporturilor, cea mai respectată voce din presa sportivă românească, a inaugurat în vară două trofee. Ziarul care are o tradiție de aproape un secol și ale cărui anchete de final de an sunt recunoscute de întreaga suflare sportivă decernează la fiecare început de lună câte un premiu pentru jucătorul, respectiv antrenorul lunii trecute.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii decembrie” GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Gabriel Tamaș (FC Voluntari), Otto Hindrich (CFR), Gabriel Debeljuh (CFR), Florin Tănase (FCSB) și Malcom Edjouma (FC Botoșani).

La cea de-a doua categorie, „Antrenorul lunii decembrie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Sepsi), Dan Petrescu (CFR) și Liviu Ciobotariu (FC Voluntari).

Voturile specialiștilor pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie

DANIEL PANCU

  • Gabriel Tamaș (FC Voluntari) » „În general, merg pe mâna jucătorilor tineri, dar acum îl aleg pe Tamaș. Pentru forța și energia pe care le transmite colegilor, exemplul pe care îl dă pe teren și respectul pe care-l impune adversarilor. Un jucător cu experiență care are o condiție fizică excelentă la peste 38 de ani”.
  • Dan Petrescu (CFR Cluj) » „Dacă nici atunci când câștigi patru jocuri și toate fără să primești gol, nu ieși antrenorul lunii, atunci când s-o faci? E greu să ai altă opțiune în momentul asta! CFR are momente în care n-are un joc strălucit, dar câștigă. Are și experiență europeană și asta se vede în Liga 1”.

EUGEN NEAGOE

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Foarte bun și pentru națională” + „E pasionat, iubește fotbalul, e meseriaș”
  • Gabriel Tamaș (FC Voluntari) » „A avut un rol foarte mare la ascensiunea echipei. A contat mult prezența lui. Un jucător foarte bun! Gabi e foarte bun și pentru echipa națională, deși nu cred că mai poate ajunge din cauza vârstei. Rămâne unul dintre cei mai valoroși fundași centrali ai României. Pentru Liga 1 este senzațional”.
  • Liviu Ciobotariu (FC Voluntari) » „Fără îndoială, e surpriza campionatului. Îl aleg pe Ciobi pentru că este pe locul 3 în fața unor echipe cu pretenții mari. Un antrenor foarte bun, care a dovedit din plin. Tot ce e astăzi la Voluntari i se datorează în primul rând lui! Ciobi este un antrenor care merita mai mult până acum”.

LEO GROZAVU

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Foarte bun și pentru națională” + „E pasionat, iubește fotbalul, e meseriaș”
  • Gabriel Debeljuh (CFR) » „A arătat tuturor că este un atacant foarte bun, un jucător care se poate adapta foarte repede într-o echipă. Îl aleg pentru că a marcat goluri decisive, chiar și în Europa. Am și un reproș să-i fac, simulează cam mult. E un fotbalist bun, însă sezonul trecut a fost mai decisiv decât acum”.
  • Liviu Ciobotariu (FC Voluntari) » „A făcut spectacol în campionat cu o formație mai puțin titrată, care până acum avea emoții și trăia cu sufletul la gură fiecare final de stagiune. Acum, cu Ciobi, Voluntari a avut un parcurs fantasti. În plus, a reinventat jucători! A demonstrat că e antrenor”.

ION MARIN

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Foarte bun și pentru națională” + „E pasionat, iubește fotbalul, e meseriaș”
  • Florin Tănase (FCSB) » „Un jucător cu o cotă bună, lider de echipă, tehnică excepțională. Își pune amprenta pe fiecare meci al echipei sale, totul se leagă în jurul lui, bun finalizator, bun pasator, un fotbalist care știe să scoată cu ușurință un adversar din joc. Simte golul și știe când trebuie să pasese decisiv. Un randament bun, jucător de națională”.
  • Liviu Ciobotariu (FC Voluntari) » „Voluntariul bătea la porțile retrogradării an de an, iar Ciobotariu a redresat corabia, a pus-o pe linia de plutire și se bate cu alte fregate pentru supremație. Scrie istorie, face performanță, are talent și fler de antrenor. Termină un 2021 de poveste pe locul 3 plus o binemeritată calificare în semifinalele Cupei”.

EUGEN TRICĂ

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Foarte bun și pentru națională” + „E pasionat, iubește fotbalul, e meseriaș”
  • Gabriel Tamaș (FC Voluntari) » „M-a bătut la începutul lunii de unul singur! Fotbalist mare de tot, profesionist, om de caracter, spirit de echipă, lider adevărat, luptător până la ultima secundă. E de departe cel mai bun fundaș central din Liga 1, un jucător care ar merita să mai prindă câteva meciuri la națională”.
  • Dan Petrescu (CFR) » „Cel mai bun antrenor din România la momentul de față! Victorii pe linie în campionat, chiar dacă cu specialitatea casei, 1-0, tot victorii sunt și tot 3 puncte primește. În plus, a ieșit cu o victorie din cupele europene, cu Jablonec. Știe ce vrea, e pasionat, iubește fotbalul, e meseriaș!”.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Dan Petrescu, antrenorul lunii decembrie 2021: „Un nou titlu ar fi ceva unic, iar pentru mine ar fi fantastic, extraordinar!”

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV / VIDEO Povestea necunoscută a unui campion cu Liverpool: „Tata e născut în București! Încă urmărește la TV tot ce e legat de România”

Farul a bifat primul transfer al iernii » Hagi l-a adus pe cel mai bun dribleur din Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
holland
holland  •  07 Ianuarie 2022, 12:06

Numa` specialisti. Unu si unu! Cei mai miez din fotbalul nostru!

arsenie.
arsenie.  •  07 Ianuarie 2022, 11:59

Ce popular e ***, fantastic =))))))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează