GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii octombrie: „Omul decisiv, motorul echipei” vs „A transformat echipa”

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 14:27 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 14:27

Ioan Ovidiu Sabău și Dan Nistor au fost cei mai buni în luna octombrie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite în ultima lună. Sabău (55 de ani) a fost desemnat Antrenorul lunii, iar Dan Nistor (35 de ani), Jucătorul lunii în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor

Pentru trofeul "Jucătorul lunii octombrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Funsho Bamgboye (Rapid), Claudiu Micovschi (UTA Arad), Dan Nistor (U Cluj), Claudiu Petrila (Rapid) și Jair Tavares (Petrolul). 

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Rapid), Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) și Andrea Mandorlini (CFR Cluj). 

CUM AU VOTAT CEI CINCI SPECIALIȘTI

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Claudiu Petrila (Rapid) » "Rapidul joacă în era italiană și o face foarte bine. Claudiu era un jucător extrem de important în angrenajul echipei, care a schimbat de cele mai multe ori fața Rapidului. Lipsa lui în următoarea perioadă va fi o problemă extrem de importantă pentru Bergodi"
  • Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) » "Un antrenor profesionist care a schimbat jocul echipei, a redat atmosfera de care era nevoie în interiorul vestiarului. Un om sută la sută implicat, dedicat, pasionat și extrem de atent la orice detaliu"

ROMEO SURDU

  • Dan Nistor (U Cluj) » "E, fără îndoială, omul-cheie de la Universitatea Cluj, omul decisiv, motorul echipei lui Ioan Ovidiu Sabău. Îl aleg pentru că cifrele lui din ultima lună sunt cele mai bune și nu pentru că face parte din aceeași generație ca și cu mine" 
  • Cristiano Bergodi (Rapid) » "A schimbat în bine fața Rapidului! A ajuns la 10 partide fără înfrângere în toate competiţiile, dintre care 4 în octombrie, ceea ce mă face să-l aleg în această lună. Pe lângă rezultate, a schimbat și atmosfera de la echipă"

ALEXANDRU CURTEAN

  • Dan Nistor (U Cluj) » "Îl aleg pe Dan pentru că la vârsta lui are o evoluție incredibilă în tricoul Universității. Are cele mai bune cifre din întreaga sa carieră și asta la 35 de ani! Trebuie apreciat pentru ce a făcut în luna octombrie la Cluj și pentru asta îi acord votul meu din această lună!" 
  • Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) » "A avut o evoluție foarte bună în ultima lună, iar pentru că a adus echipa la un pas de play-off merită să fie votat de către mine. A transformat Universitatea, echipa joacă fotbal și cifrele din ultima lună sunt cele mai bune din ultima perioadă"

LASZLO SEPSI

  • Dan Nistor (U Cluj) » "Trăiește a doua tinerețe fotbalistică și are cele mai bune cifre din cariera sa. S-a abonat la goluri și la pase de gol, a contribuit decisiv la parcursul echipei sale în luna octombrie. Un jucător cu evoluții foarte bune și este de apreciat tot parcursul său din acest sezon la U Cluj" 
  • Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) » "A vitalizat echipa și a schimbat fața ei. În luna octombrie a arătat că jocul s-a schimbat în bine și echipa a crescut de la meci la meci. Nu e ușor să schimbi din mers, dar iată că domnul Sabău a făcut-o și a fost la un pas de primele șase la finalul lunii"

MIRCEA RĂDULESCU

  • Claudiu Petrila (Rapid) » "Fără discuție, îl aleg pe el! Păcat că iese din circuit o perioadă lungă din cauza acelei accidentări. Este un fotbalist care a contribuit radical la rezultatele echipei, un fotbalist modern. Are evoluții foarte bune și pe lângă toate acestea are un caracter foarte frumos și merită apreciat"
  • Cristiano Bergodi (Rapid) » "Mi se pare că este antrenorul străin cu cele mai bune performanțe din fotbalul nostru. S-a pliat pe stilul fotbalului românesc, are calități foarte bune de adaptabilitate. Un antrenor modest, serios, extrem de atent și cu multe calități"

Citește și:

Marele rival al lui Gică Hagi a ajuns de nerecunoscut » A investit într-un domeniu inedit și stă pe un munte de bani
INEDIT
Marele rival al lui Gică Hagi a ajuns de nerecunoscut » A investit într-un domeniu inedit și stă pe un munte de bani
Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”
MIRCEA LUCESCU S-A RETRAS
Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează