Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 11:44

Gazeta oferă azi deţinătorilor de tabletă Apple o ediţie gratuită The Best Of. Ea poate fi descărcată free din Apple Store şi conţine o selecţie din cele mai spectaculoase subiecte din primele numere ale aplicaţiei de iPad.

Ai iPad? Atunci aplicatia Gazetei Sporturilor din Apple Store reprezinta cea mai buna cale catre un continut de calitate, fotografii emotionante si texte pe care nu le gasesti pe gsp.ro. Datorita functiilor spectaculoase ale iPad, softurilor folosite si muncii creative a redactiei, aplicatia Gazetei este practic cel mai nou si vibrant lucru pe cae l-ai citit vreodata ca pasionat al sportului!

Daca ai iPad si intri pe gsp.ro, e pacat sa nu accesezi aplicatia special conceputa de Gazeta pentru iPad. O poti descarca gratuit, iar pretul unui abonament lunar este de 2,99 euro pe luna. În schimbul lui, primesti Gazeta ta, 7 zile din 7, o aplicatie cu peste 60 de pagini zilnic, o aplicatie unde textul, fotografiile, grafica si filmele alcatuiesc un spectacol pe care nu-l poti regasi nicaieri decît aici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion