GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Dan Petrescu, ales „Antrenorul lunii decembrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „A fost cel mai bun decembrie din întreaga mea carieră de antrenor!”

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 10:54 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 10:55

Dan Petrescu și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii” în ancheta Gazetei. Prin cele 4 victorii din campionat, clujenii au ajuns la 9 succese consecutive şi au stabilit un nou record la acest capitol în istoria clubului. Cu stilul său economicos, CFR nu a primit gol în niciunul dintre cele 5 jocuri din decembrie!

În prima zi de muncă din 2022, „Bursucul” a primit premiul la Cluj:

„A fost cel mai bun decembrie din întreaga mea carieră de antrenor! Am avut un sezon foarte greu, cu foarte multe meciuri, și nu mă așteptam să câștigăm tot în decembrie și să nu primim niciun gol. Multă muncă, dar și noroc. Spiritul la echipă este unul fantastic, jucătorii fac diferența, iar eu am norocul să-i pregătesc. 

Deja mă gândesc la derby-ul cu FCSB, vreau să rămânem campioni și să ajungem cât mai departe în cupele europene. Un nou titlu ar fi ceva unic, iar pentru mine ar fi fantastic, extraordinar! Totuși, mai avem mult de muncă. Mai sunt 19 meciuri până la final”.

La categoria „Antrenorul lunii decembrie”, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Cristiano Bergodi (Sepsi), Dan Petrescu (CFR) și Liviu Ciobotariu (FC Voluntari).

Pe lista preliminară au mai fost Gheorghe Hagi (Farul), Răzvan Lucescu (PAOK), Marius Croitoru (FC Botoșani) și Anton Petrea (FCSB).

Dacă nici atunci când câștigi patru jocuri și toate fără să primești gol, nu ieși antrenorul lunii, atunci când s-o faci? E greu să ai altă opțiune în momentul asta! CFR are momente în care n-are un joc strălucit, dar câștigă. Are și experiență europeană și asta se vede în Liga 1.

- Daniel Pancu, fost internațional

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii decembrie 2021

1. Dan Petrescu18 puncte
2. Liviu Ciobotariu16 puncte
3. Cristiano Bergodi11 puncte

Votul cititorilor

1. Liviu Ciobotariu5 puncte
2. Dan Petrescu4 puncte
3. Cristiano Bergodi3 puncte

Votul jurnaliștilor GSP

1. Dan Petrescu10 puncte
2. Cristiano Bergodi8 puncte
3. Liviu Ciobotariu6 puncte

Votul specialiștilor

1. Liviu Ciobotariu5 puncte
2. Dan Petrescu4 puncte

Gabriel Tamaș, jucătorul lunii decembrie 2021: „Iubesc fotbalul! Vreau să mai joc încă un an pe lângă acesta”

CITEȘTE ȘI

Cine a fost Florența Mihai, finalista-spectacol de la Roland Garros! De la fuga de 4 luni în SUA la gloria și căderea unui „Nasty feminin”

FOTO „Sex-simbolul Rusiei” e ultras Chelsea. Dar nici englezii nu erau pregătiți pentru ce imagini a postat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
stargate
stargate  •  07 Ianuarie 2022, 16:29
Postat de janos1907 pe 07 Ianuarie 2022, 11:43

De departe cel mai bun antrenor din Liga 1! Abia astept sa ne distram iar cu FC FCSB!

Un antrenor slăbuț dar are un bulan fantastic datorita apararari reușește într-un fel sa dea un gol ca să câștige meciul. Problema este când joaca cu echipe din Europa acolo i se vad limitele

janos1907
janos1907  •  07 Ianuarie 2022, 11:43

De departe cel mai bun antrenor din Liga 1! Abia astept sa ne distram iar cu FC FCSB!

aikin18
aikin18  •  07 Ianuarie 2022, 11:40

100% meritat..si CFR de departe cea mai buna echipa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează