GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  GAZETA CU DVD

Descoperă lumea lui VIPO! » Gazeta Sporturilor le aduce tuturor copiilor un nou desen animat educativ

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2013 10:54

VIPO, simpaticul căţel zburător, îi învaţă pe cei mici lucruri inedite din întreaga lume. Şi vine cu un superconcurs: puteţi cîştiga unul din cei 150 de jucării de pluş!

Vipo este un personaj cunoscut din Brazilia şi pînă în Thailanda, din Portugalia şi, de azi, pînă în România. "VIPO, descoperă lumea", un nou desen animat educativ pentru toţi copiii, este de azi la toate chioşcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor, în premieră pe DVD. Seria cuprinde 5 DVD-uri dublate în limba română.

Simpaticul căţel cu uriaşele sale urechi zboară în întreaga lume în căutare de aventuri alături de prietenii săi: pisica Betty şi barza Henry. Cei trei călătoresc în fiecare episod într-un nou oraş şi descoperă într-un mod amuzant obiceiuri, culturi şi alte personaje interesante.

De exemplu, VIPO vizitează Salzburg, oraşul lui Mozart, merge la schi în Elveţia sau face cunoştinţă cu coridele din Spania. Totul, într-un mod fascinant pentru toţi copiii, cărora, în fiecare episod, le este testată imaginaţia şi le este îmbogăţită cultura generală.

Superconcurs: ia-l acasă pe VIPO!
Noua serie de desene animate vine şi cu un superconcurs pentru toţi copiii şi părinţii lor! Urmăriţi aventurile lui Vipo de pe DVD-urile pe care le găsiţi în fiecare luni, împreună cu Gazeta Sporturilor, iar cu 4 serii unice de pe cele 5 DVD-uri puteţi cîştiga una dintre cele 150 jucării maaari de pluş.

Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi talonul de mai jos cu datele personale şi seriile unice de pe DVD-uri şi să-l expediaţi la CP 31 OP 33 pînă pe data de 8 februarie 2013. Regulamentul concursului şi numele cîştigătorilor, ce vor fi aleşi prin tragere la sorţi, vor fi publicate pe site-ul gsp.ro. Succes!

Playtech: BOMBĂ! Cum s-a RĂZBUNAT Cristi Borcea pe Alina Vidican după ce s-a logodit. E șocant ce a putut să îi facă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează