GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  PROIECT SPECIAL

CONCURS „Euro la indigo” pe GSP.ro » Două vedete recreează superfazele de la Euro 2020, iar tu câștigi superpremii

"Euro la indigo" - proiect special GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 12:06 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 17:19

Gazeta lansează un proiect spectaculos: "Euro la indigo". În perioada 11 iunie - 12 iulie, doi fotbaliști care au încântat publicul din România vor recrea chiar pe teren golurile ce se vor marca la Campionatul European. Bonus pentru cititorii GSP: urmăriți video-urile zilnice și puteți intra într-un concurs cu premii fantastice! Toate detaliile, mai jos. 

  • Printre premii, o consolă PlayStation 5, un iPhone 12, un televizor și ceasuri smart! 
  • Partenerul proiectului: Superbet

Cum va decurge proiectul "Euro la indigo"

1. În fiecare zi, pe GSP.ro vor fi publicate video-uri spectaculoase, în care vor fi recreate de-adevăratelea, pe teren, cele mai tari goluri și faze din meciurile de la Euro. Un demers deopotrivă educativ și distractiv, pentru că veți vedea în acțiune fotbaliști imitând alți fotbaliști. Unii aici, cu noi și de-ai noștri, carismatici și obișnuiți cu showul, alții în tensiunea palpabilă a marii competiții.  

2. Cei doi protagoniști ai inițiativei GSP sunt Eric de Oliveira și Robert Niță.  

Eric (34 de ani) este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști străini care au evoluat vreodată în România. Brazilianul, acum la Gaz Metan după ce a mai jucat și la Pandurii, Viitorul sau Voluntari, a fost desemnat "Cel mai bun stranier al anului" în Ancheta Gazetei din 2010 și este cel mai bun marcator străin all-time din Liga 1.  

Robert Niță (44 de ani) a fost un atacant foarte bun al Diviziei A, crescut de Steaua, apoi golgeter la Rapid, Oțelul sau Foresta. În tricoul acestei ultime echipe a fost one-man-show în celebrul meci cu Dinamo (4-5). 

3. Eric și Robert Niță vor explica execuțiile vedetelor de la Euro, le vor diseca și vor încerca să refacă fazele, pas cu pas, pe terenul lor de antrenament. Spectacol garantat! 

4. Toți cei care urmăresc proiectul "Euro la indigo" pot intra într-un super concurs pe GSP.ro. Premiile sunt fantastice! Iată-le:

  • o consolă PlayStation 5
  • un telefon iPhone 12
  • un smart TV Sony 4K
  • 5 smartwatch-uri Amazfit

5. Ca să ai șanse la premii trebuie doar să fii atent la video-urile ce vor fi publicate pe site (mai exact, aici). În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță va fi anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo

Să fie show cu "Euro la indigo"!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
ahoe1923
ahoe1923  •  11 Iunie 2021, 07:33

Forza Robert!

dora
dora  •  10 Iunie 2021, 22:36

Preferam un concurs gen Echipa Europeană !

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Iunie 2021, 21:01

Faza asta se facea pe Rai 2 inca de prin 2000-2001, intr-o emisiune prezentata de Simona Ventura. N-aveau drepturile de televizare, dar aveau o echipa de fotbalisti amatori care replicau la indigo toate golurile care se scriau in etapa respectiva. In timp real cumva, aveau un delay de maxim 5-10 minute. Chiar daca e o idee copiata si copiata f tarziu, e o initiativa buna. Mult succes.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează