GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  GAZETA PE IPAD

Exclusiv în ziar şi pe iPAD! Naţionala pe tobogan

Descarcă aplicaţia Gazetei din Apple Store
Descarcă aplicaţia Gazetei din Apple Store

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 09:58

În ediţia de azi pentru iPad a Gazetei Sporturilor afli care este locul României în clasamentul echipelor naţionale şi care ţări străine de fotbal au ajuns să-i depăşească pe tricolori.

Citeşti şi un reportaj despre cum supravieţuieşte fotbalul în Valea Jiului şi descoperi şi care sînt cei mai superstiţioşi jucători de tenis de la Wimbledon, exclusiv în ediţia tipărită şi de iPAD.

Daca ai iPad si intri pe gsp.ro, e pacat sa nu accesezi aplicatia special conceputa de Gazeta pentru iPad. O poti descarca gratuit, iar pretul unui abonament lunar este de 2,99 euro pe luna. În schimbul lui, primesti Gazeta ta, 7 zile din 7, o aplicatie cu peste 60 de pagini zilnic, o aplicatie unde textul, fotografiile, grafica si filmele alcatuiesc un spectacol pe care nu-l poti regasi nicaieri decît aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează