GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  GAZETA PE IPAD

Exclusiv pe iPad: Cu Nicoliţă la vrăjitor! St. Etienne ajutată de un vraci din Benin!

Descarcă aplicaţia Gazetei din Apple Store
Descarcă aplicaţia Gazetei din Apple Store

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 23:22

Bernard Caiazzo, preşedintele lui Saint-Etienne, crede şi în alte forţe decît în cele ale propriilor jucători. După 6 etape fără victorie, echipa lui Bănel apelează la serviciile unui vrăjitor african, care a cerut să-i fie trimise tricourile tuturor "verzilor" pentru a le descînta! Vezi ce rol are vrăjitorul la clubul francez şi cu cît este plătit africanul pentru incantaţiile sale!


Astăzi, şi în ediţia tipărită, şi pe iPad, celebrul antrenor francez Philippe Lucas dezvăluie că a renunţat să mai lucreze cu Federica Pellegrini, triplă campioană mondială, ca să nu o piardă pe cea mai bună înotătoare română: "Camelia Potec face parte din viaţa mea!". Descoperă ce a mai spus Lucas despre Potec, cu care vrea să dea lovitura la Olimpiada din 2012.

Numai pe iPad. Blake Runner. Yohan Blake, omul care a profitat de greşeala lui Bolt şi a cîştigat titlul mondial la Daegu, este mai rapid decît era recordmanul mondial cînd avea vîrsta sa! Şi mai e un amănunt important. Îngrijorător pentru Bolt nu este neapărat că Blake s-a apropiat de performanţa sa, ci că, pe a doua sută de metri a cursei, conaţionalul său i-a bătut performanţa din 2009 cu mai bine de o secundă!

Atenţie, Steaua! Barcelona are probleme cu tricourile! Campionii catalani s-au plîns că echipamentul lor nu elimină transpiraţia, ci o menţine, ajungînd în meciuri să cîntărească 500 de grame în loc de 200! Şi steliştii au aceleaşi tricouri!

Un suporter din filme. Actorul Tim Robbins, care a jucat hochei în copilărie şi care participă la meciuri demonstrative cu jucători NHL, este cel mai mare fan al lui New York Rangers! Descoperă legătura dintre cîştigătorul Premiului Oscar şi faimoasa echipă din campionatul profesionist nord-american.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pinteat
pinteat  •  28 Septembrie 2011, 20:35

cat r.a.h.a.t puteti sa mancati... ce vraci din benin, ati luat-o razna? cine poa sa creada ca niste profesionisti, nu ca becali, poa sa se gandeasca la asa ceva???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează