GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI „Regele” și creația lui! » Florinel Coman a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Gheorghe Hagi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de , , - Publicat joi, 04 mai 2023 09:00 / Actualizat joi, 04 mai 2023 16:06

Gheorghe Hagi și Florinel Coman au câștigat distincțiile „Antrenorul lunii aprilie”, respectiv „Jucătorul lunii aprilie”. Tehnicianul Farului face „careu” de cupe, în timp ce atacantul de 25 de ani își adjudecă primul trofeu

A căzut cortina peste aprilie, o lună plină de fotbal, cu un play-off incendiar şi o luptă pentru salvarea de la retrogradare care se joacă pe muchie de cuțit.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii aprilie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Florinel Coman (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Ștefan Târnovanu (FCSB), Aurelian Chițu (FCU Craiova) și Andrea Compagno (FCSB). 

Pe lista preliminară au mai fost: Drăguşin (Genoa), Koljici (Universitatea Craiova), Grameni (Farul), Paraschiv (Hermannstadt) și Chipciu (U Cluj).

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Florinel Coman. De la puștiul superpromițător plecat de la Viitorul către FCSB la dezamăgirea câtorva sezoane marcate de accidentări, imaturitate și neîmpliniri, până la liderul incontestabil de astăzi!

Cel mai bun jucător al echipei și omul decisiv într-un aprilie excelent pentru el și FCSB. Trei goluri și un assist îi aduc lui Coman trofeul de jucătorul lunii, o răsplată binemeritată.

Hagi x 4

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj), Gheorghe Hagi (Farul) și Elias Charalambous (FCSB). 

Pe lista preliminară au mai fost: Olăroiu (Al Sharjah), Măldărășanu (Hermannstadt), Bergodi (Sepsi), Boloni (Metz) și Grozavu (Poli Iași).

Câștigător în urma voturilor a ieșit, din nou, Gheorghe Hagi! "Regele" pare de neoprit în acest sezon și este la al patrulea trofeu!

În aprilie, Farul le-a bătut pe CFR și pe Craiova, a scos puncte importante în deplasările cu Sepsi și cu Rapid și rămâne liderul improbabil, dar perfect meritat al SuperLigii. Hagi este antrenorul lunii și se pregătește de asaltul final. Peste patru etape poate fi antrenorul României, dar și antrenorul anului.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL - jucătorul lunii aprilie 2023

1.Florinel Coman20p
2.Ștefan Târnovanu12p
3.Marius Ștefănescu9p
4.Andrea Compagno8p
5.Aurelian Chițu5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1.Florinel Coman5p
2.Ștefan Târnovanu4p
3.Marius Ștefănescu3p
4.Andrea Compagno2p
5.Aurelian Chițu1p

Votul jurnaliștilor GSP 

1.Florinel Coman10p
2.Ștefan Târnovanu8p
3.Marius Ștefănescu6p
4.Aurelian Chițu4p
5.Andrea Compagno2p

Votul specialiștilor

1.Florinel Coman5p
2.Andrea Compagno4p

CLASAMENT FINAL - antrenorul lunii aprilie 2023

1.Gheorghe Hagi19p
2.Ioan Ovidiu Sabău15p
3.Elias Charalambous11p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor 

1.Elias Charalambous5p
2.Gheorghe Hagi4p
3.Ioan Ovidiu Sabău3p

Votul jurnaliștilor GSP 

1.Gheorghe Hagi10p
2.Ioan Ovidiu Sabău8p
3.Elias Charalambous6p

Votul specialiștilor

1.Gheorghe Hagi5p
2.Ioan Ovidiu Sabău4p

Citește și:

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii aprilie: „Rol extrem de important în cadrul echipei” vs. „E cel mai șmecher antrenor!”
CEI MAI BUNI
Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii aprilie: „Rol extrem de important în cadrul echipei” vs. „E cel mai șmecher antrenor!”
Florinel Coman, „Jucătorul lunii aprilie” » „Titlul e tot ce-mi lipsește aici și sper să-l iau cu Steaua!”
CEI MAI BUNI
Florinel Coman, „Jucătorul lunii aprilie” » „Titlul e tot ce-mi lipsește aici și sper să-l iau cu Steaua!”
Gheorghe Hagi ales „Antrenorul lunii aprilie” pe GSP.ro » „Al cincilea trofeu de la voi ar însemna și titlul de campion al României!”
CEI MAI BUNI
Gheorghe Hagi ales „Antrenorul lunii aprilie” pe GSP.ro » „Al cincilea trofeu de la voi ar însemna și titlul de campion al României!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
parpalache
parpalache  •  04 Mai 2023, 16:56

Cum s-a votat?!Ei,pe ei!

username
username  •  04 Mai 2023, 12:02

Cititorii l-au votat pe Becali antrenorul lunii.

observator_federal
observator_federal  •  04 Mai 2023, 10:16

3 goluri și un assist în Play-Off în această lună, ca și Florinel, are Marius Ștefănescu. Dar Ștefănescu a mai marcat 1 gol și în Cupa României!! Dacă nici acum nu i se recunosc meritele - nu e doar golgeter ci și un conducător de joc excelent, decisiv - atunci când? Bravo Gigi...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează