GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Florinel Coman, „Jucătorul lunii iulie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Sunt lider și trebuie să am reușite!”

Articol de , , - Publicat luni, 07 august 2023 10:00 / Actualizat luni, 07 august 2023 10:02

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Florinel Coman. Coman a renăscut în 2023 și a avut o primăvară bună, fiind jucătorul lunii în ancheta noastră în aprilie.

Iată că se menține și după vacanță la un nivel foarte ridicat. În acest start de sezon a adunat deja trei goluri și două pase decisive în doar patru meciuri. Mulți spun că Florinel este cel mai bun fotbalist român al momentului.

"Mulțumesc frumos și pentru acest premiu! Mă bucur că am câștigat din nou, e o răsplată pentru sacrificiile pe care le fac. Noul sezon l-am gândit să-l încep așa cum l-am terminat pe cel precedent. Normal că-mi setez obiective personale, atât la meciuri, cât și pe termen lung. Sunt un lider și trebuie să am reușite pentru că asta contează", a spus atacantul la primirea trofeului.

După un start lansat în iulie, Florinel laudă și lotul FCSB: "Avem un grup omogen, ne înțelegem foarte bine, s-au creat anumite automatisme, avem jucători de valoare. Suntem o echipă schimbată față de sezoanele trecute și clar putem să spunem că suntem o formație mult mai experimentată! Au venit și jucători de care aveam nevoie, s-a văzut asta și în acest debut de campionat. Experiența lor își pune amprenta în jocul echipei și asta ne bucură".

Un început perfect, o schimbare în bine, o transformare totală. Îmi place mult cum acceptă jocul fără minge, coboară foarte mult, ajută, aleargă, s-a schimbat radical. Joacă un fotbal total. Trebuie să fii foarte bine pregătit, inclusiv mental, să ajungi la un nivel atât de ridicat, iar Coman e pe drumul cel bun
Ilie Dumitrescu, fost internațional

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Florinel Coman (FCSB), Alexandru Chipciu (U Cluj), Marko Dugandzic (Rapid), Alexandru Mitriță (U Craiova) și Roland Niczuly (Sepsi).

Pe lista preliminară au mai fost: Daniel Bârligea (CFR Cluj), Adrian Șut (FCSB), George Merloi (FC Voluntari), Ionuț Larie (Farul), Marius Ștefănescu (Sepsi), Răzvan Sava (CFR Cluj) și Daniel Paraschiv (Hermannstadt).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii iulie 2023

1. Florinel Coman20p
2. Roland Niczuly12p
3. Alexandru Chipciu10p
4. Marko Dugandzic8p
5. Alexandru Mitriță4p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Florinel Coman5p
2. Roland Niczuly4p
3. Alexandru Chipciu3p
4. Marko Dugandzic2p
5. Alexandru Mitriță1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Florinel Coman10p
2. Roland Niczuly8p
3. Marko Dugandzic6p
4-5. Alexandru Chipciu3p
Alexandru Mitriță3p

Votul specialiștilor

1. Florinel Coman5p
2. Alexandru Chipciu4p

Citește și:

Scene periculoase în Ghencea! Mii de fani ținuți ca „sardinele” la porți! A fost nevoie de intervenția Ambulanței » Fanii acuză o conspirație
FCSB - CFR Cluj
Scene periculoase în Ghencea! Mii de fani ținuți ca „sardinele” la porți! A fost nevoie de intervenția Ambulanței » Fanii acuză o conspirație
FCSB a cucerit Ghencea! Record spulberat la revenirea după 8 ani în „Templu” » Imagini de colecție: scenografie specială + atmosferă incendiară
FCSB - CFR CLUJ
FCSB a cucerit Ghencea! Record spulberat la revenirea după 8 ani în „Templu” » Imagini de colecție: scenografie specială + atmosferă incendiară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Hitech
Hitech  •  07 August 2023, 11:59
Postat de maradona79 pe 07 August 2023, 10:14

Ce fel de lider spune despre el insusi ca este un lider?!

Ar trebui să fim fericiți că nu trăiește Caragiale!!!

Andrei127
Andrei127  •  07 August 2023, 11:53

Felicitari Florinel si pentru premiul de Tricolorul lunii iunie, iar la nationala esti inexistent

andre676767
andre676767  •  07 August 2023, 11:16

Specialistii lui peste prajit, Mitrita e cu 2 clase peste Coman. Ne intrebam de ce nu avem rezultate, pai uite ce jurnalisti avem.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează