GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

Gala GSP 2019 // VIDEO Billel Omrani, jucătorul străin al anului: „Mulțumesc, România!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 18:18

Billel Omrani (26 de ani, atacant), fotbalistul lui CFR Cluj, a fost desemnat cel mai bun fotbalist străin al anului 2019 din România, în cadrul Galei GSP, de la hotelul Radisson Blu. 

  • Ceremonia de decernare a trofeelor are loc la Hotelul Radisson Blu și este în direct, de la ora 19:00, pe gsp.ro, Facebook, Youtube și Telekom Sport 1. Rămâi pe GSP.RO pe tot parcursul zilei pentru a afla cine au fost cei mai valoroși jucători ai anului, reacții din lumea fotbalului și multe alte surprize!
  • La fel ca în anii precedenți, câștigătorii anchetei GSP au fost stabiliți după un vot la care au participat 5 categorii: cititori, jurnaliști, jucători, antrenori și oficiali

Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, Gazetei, celor de la CFR Cluj, lui Dan Petrescu. Mulțumesc, România!”, a declarat Omrani pe scenă, la premiere. 

Omrani i-a devansat în preferințele votanților pe alți doi colegi ai săi de la CFR Cluj: Giedrius Arlauskis (32 de ani, portar) și Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga).

VEZI ȘI:

Gala GSP 2019 // EXCLUSIV VIDEO Simona Halep a fost desemnată Sportivul Român al Anului!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
qwerty007
qwerty007  •  17 Decembrie 2019, 21:48

Bravo,meriti pe deplin premiul asta,ai avut si votul meu zilnic !

cfrinho
cfrinho  •  17 Decembrie 2019, 20:57

Bravo, meritat! Hai, CFR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează