GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP 2019 // Elisabeta Lipă, „Legenda GSP”: „Mă simt ca la 20 de ani”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 20:10

GALA GSP 2019 // Elisabeta Lipă (55 de ani) a primit trofeul „Legenda GSP” pentru întreaga activitate din partea Gazetei Sporturilor.

  • Au primit trofeul „Legendă GSP”: Emeric Ienei, Mircea Lucescu, Ilie Năstase, Nadia Comănci, Elisabeta Lipă, Gică Hagi, Ivan Patzaichin.
  • Ceremonia de decernare a trofeelor are loc la Hotelul Radisson Blu și este în direct, de la ora 19:00, pe gsp.ro, Facebook, Youtube și Telekom Sport 1. Rămâi pe GSP.RO pe tot parcursul zilei pentru a afla cine au fost cei mai valoroși jucători ai anului, reacții din lumea fotbalului și multe alte surprize!
  • La fel ca în anii precedenți, câștigătorii anchetei GSP au fost stabiliți după un vot la care au participat 5 categorii: cititori, jurnaliști, jucători, antrenori și oficiali

„Pentru mine, orice trofeu este onorant, dar mă bucur și mai mult atunci când recunoașterea vine din media și mai ales din partea Gazetei Sporturilor, care nu m-a neglijat niciodată atunci când am greșit si care nu s-a sfiit niciodată să mă laude.

Mă simt ca la 20 de ani, chiar dacă m-ați introdus în categoria legende. Am dedicat 40 de ani ca să particip la 6 ediții ale Jocurilor Olimpice. De fiecare dată când este prezentată performanța mea spun: 5 medalii și 6 participări! Vă mulțumesc mult de tot pentru acest trofeu! Vă doresc sărbători fericite și un an nou mult mai bun!”, a declarat Lipă.

VEZI ȘI:

GALA GSP 2019 // Mircea Lucescu: „M-ați transformat în legendă, dar nu vreau să mă opresc aici!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează