GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP 2019 // Gică Popescu: „Mi-a fost greu să aleg fotbalistul anului”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 19:17

GALA GSP 2019 // Gică Popescu, managerul Viitorului, recunoaște că a avut dificultăți în alegerea celui mai bun fotbalist al anului. 

  • Din 1966, la fiecare sfârşit de an, Gazeta Sporturilor desemnează Superlativele anului în cea mai amplă și transparentă anchetă. Sportivi, antrenori, specialişti, jurnalişti şi public, toţi contribuie în egală măsură la stabilirea ierarhiei finale;
  • Ceremonia de decernare a trofeelor are loc la Hotelul Radisson Blu și e în direct pe gsp.ro, Facebook, Youtube și Telekom Sport 1, începând cu ora 19:00.

„Îmi era dor de o astfel de gală unde se întâlnesc laureații anului. Este un nou moment de a-i aplauda pe cei care ne-au făcut cinste. Am avut un an cu bune, cu rele. Bune, mă refer la lotul de tineret care ne-a dus în semifinale la Campionatul European de tineret și la Jocurile Olimpice. 

Eu am avut șansa să mă duelez cu cel mai bun jucător din istorie pentru acest trofeu, Gică Hagi. Faptul că am câștigat de 6 ori în fața lui e extraordinar. M-am uitat pe listă anul ăsta și nu știam cui să îi acord trofeul de cel mai bun jucător. Nici nu îmi aduc aminte. Mi-a fost foarte greu să nominalizez

Sportivul anului a fost Simona Halep, iar la antrenor, s-ar putea să fiu subiectiv. Gică e antrenorul echipei mele, duce mereu echipa în play-off an de an și joacă frumos. Dan Petrescu a făcut un sezon extraordinar, Răzvan Lucescu la fel. E important că am de unde alege la această categorie”, a declarat Gică Popescu pentru GSP.ro. 

VIDEO // Vezi Gala GSP 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  17 Decembrie 2019, 23:39

Dacă au ajuns portarii cei mai buni fotbaliști, atunci eu zic să ne lăsăm de sportul ăsta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close