GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP 2019 // VIDEO EXCLUSIV Mesajul special al lui Mihai Neșu: „Fiți alături de mine și credeți în minuni!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 19:21

Fostul internațional Mihai Neșu (36 de ani) a ținut să transmită un mesaj special la Gala GSP 2019. 

  • Ceremonia de decernare a trofeelor are loc la Hotelul Radisson Blu și este în direct, de la ora 19:00, pe gsp.ro, Facebook, Youtube și Telekom Sport 1. Rămâi pe GSP.RO pe tot parcursul zilei pentru a afla cine au fost cei mai valoroși jucători ai anului, reacții din lumea fotbalului și multe alte surprize!
  • La fel ca în anii precedenți, câștigătorii anchetei GSP au fost stabiliți după un vot la care au participat 5 categorii: cititori, jurnaliști, jucători, antrenori și oficiali

„Mă bucur să știu că în sală sunt atâția oameni valoroși, oameni pe care îi apreciez și pe care îi urmăresc și îi susțin cu un gând bun de la distanță. Felicitări celor care sunt premiați în seara asta la Gala Gazetei și mult succes tuturor în competițiile care urmează!

Va fi pentru mine anul în care, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi realiza un obiectiv important: construirea complexului de recuperare caritabil «Sfântu Nectarie» din Oradea, unde sute de copii cu dizabilități vor putea fi tratați și îndrumați să aibă o copilărie mai blândă și un viitor mai bun. Fiți alături de mine și credeți în minuni!

Trimiteți mesajul «Cred» prin SMS la numărul 8844 pentru a dona 2 euro pe lună”, au fost cuvintele lui Neșu.

Urmărește AICI liveVIDEO Gala GSP!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
731529873884556
Marius Popa Robert  •  18 Decembrie 2019, 14:36

Tot respectul pentru MIhaita ,dar daca si dupa ce ti se intampla cv ft rau inca mai te incredintezi in mainile unui zeu sau mai crezi ca exista asa cv asta spune clar ca oameni actioneaza din instinct

vasy86le
vasy86le  •  18 Decembrie 2019, 11:05

Tot respectul, Mihaita, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci peste toate, sper din tot sufletul, ca intr-o zi, sa te vad din nou mergand pe picioarele tale, esti un om cu suflet mare si meriti tot ce e mai bun pe lumea asta.

cobadin33
cobadin33  •  17 Decembrie 2019, 21:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E chiar tare ca otelul! Daca erai tu in locul lui, pana acum te impuscai! Invata sa-i apreciezi si sa-i respecti pe cei mai puternici dintre noi, dincolo de simpatiile sau antipatiile fotbalistice. Imobilizat in scaunul ala, el a dat un sens superior propriei sale existente, dar lucrul asta e ceva inaccesibil neuronilor tai.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează