GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

GALA GSP 2019 // VIDEO Ivan Patzaichin, premiat cu trofeul „Legenda GSP”: „Am plecat de acasă ca să devin campion!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 19:02

GALA GSP 2019 // Ivan Patzaichin (70 de ani) a primit trofeul „Legendă GSP” pentru întreaga activitate, în cadrul Galei GSP 2019. 

  • Din 1966, la fiecare sfârşit de an, Gazeta Sporturilor desemnează Superlativele anului în cea mai amplă și transparentă anchetă. Sportivi, antrenori, specialişti, jurnalişti şi public, toţi contribuie în egală măsură la stabilirea ierarhiei finale;
  • Ceremonia de decernare a trofeelor are loc la Hotelul Radisson Blu și e în direct pe gsp.ro, Facebook, Youtube și Telekom Sport 1, începând cu ora 19:00.

„Eu nu sunt un orator extraordinar, dar sunt bucuros să zic câteva vorbe și să mulțumesc Gazetei Sporturilor. Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine. Țin minte anul 1976, când s-a scris un articol «Ivan va învinge din nou!», iar de atunci și până în 1984 n-am ratat niciun an fără aur.

Când am plecat de acasă n-am vrut doar să încerc, ci am plecat să devin campion! În Mexic, mi-am realizat acel vis, chiar dacă eram un copil. E greu de spus cum va arăta sportul în România în viitor, în ultimii 30 de ani nu a fost o prioritate. Ne apropiem de Olimpiadă și sper că sportivii noștri vor face rezultate bune”, a declarat Patzaichin pe scena evenimentului găzduit de hotelul Radisson Blu din Capitală. 

Ivan Patzaichin, canoist cu 22 de medalii mondiale în palmares, a primit distincția din partea lui Cristian Geambașu, editorialist la Gazeta Sporturilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close