GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITEŞTE CE NU AI VĂZUT ASEARĂ LA TV, DUMINICA

Ioan Andone: "Sunt convins ca putem reveni"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

Dupa victoria Stelei, Valeriu Argaseala a venit la microfonul Specialului alaturi de juniorii lui Mendoza, Andres si Patrik de 8 si 5 ani.

Vali Argaseala: “ Pandurii Tg. Jiu a meritat victoria si merita sa joace in Liga I”
“A fost destul de greu. In prima repriza, la 0-0, era loc de o surpriza. Nu am fortat si nu am avut curaj sa tragem la poarta. Pandurii fac un joc de aparare foarte bun in deplasare. Oboseala si lipsa lui Didi si-au spus cuvintul. Nu ma asteptam ca CFR sa piarda atitea puncte. Urziceniul joaca destul de bine. Meciurile care urmeaza o sa fie foarte grele si cu tensiune foarte mare”.

Din studioul sportro de la Cluj, patronul si antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu si-au spus parerile despre meciul cistigat in fata CFR-ului si cum vad campionatul dupa 6 aprilie 2008.

Marin Condescu: "Am dat trei puncte in toamna CFR-ului si acum le-am luat inapoi"
Am dat 3 puncte in toamna CFR-ului din inconstienta noastra si din ghinion, iar acum le-am luat inapoi. Prima pentru aceasta victorie este de 1500 de euro, prima de deplasare. Pentru 5 victorii consecutive vom negocia un bonus. Nu am primit nici un telefon de la Steaua dupa victorie iar Gigi Becali nu a promis nici o prima.
Cel mai curat public e la Tg Jiu unde 1 m desparte gazonul de public. Imi doresc sa ia campionatul o echipa din provincie. Sint convins ca nu vom pleca invinsi de pe Dinamo".

Eugen Neagoe, antrenor Pandurii Tg. Jiu: "Cel mai bun sa cistige"
Steaua e mai buna daca ma iau dupa rezultat. Am crezut tot timpul in jucatorii mei. Cu Dinamo e o partida foarte importa
nta pentru noi. Vom incerca sa cistigam, dar ne multumim si cu un egal. Jucatorii CFR-ului era foarte suparati, foarte dezamagiti. Imi dau seama ce e in sufletul lor. Trebuie sa fie puternici acum. Inca mai au sanse la cistigarea campionatului. Am prieteni si la CFR si la Steaua, le doresc multa bafta si mult noroc. Cel mai bun sa cistige. Le-am spus jucatorilor mei ca vom fi prima echipa care va bate CFR acasa”.

Gigi Becali : "Nu speram sa ajungem asa de repede pe primul loc"
"Dumnezeu m-a alintat tare, dar nu se stie ce se intimpla pina la final. Nu e frumos sa le fac in necaz. Am avut o presimtire ca ii va incurca Pandurii pe CFR. In prima repriza am avut ocazii, dar s-au aparat bine.
Important e ca am cistigat. O forta divina mi-a spus ca asa se va intimpla. Duminica vom avea peste 6 puncte diferenta.
Dumnezeu i-a facut un cadou lui Lacatus ca l-a dus pe primul loc cu Steaua, eu ce cadou pot sa ii mai fac.
Urziceniul si Rapidul cistiga si noi cistigam in fata Bistritei si a U Cluj. Steaua a jucat toate meciurile numai pe teren. Daca se mai continua cu declaratii de tot felul o sa fac eu niste dezvaluiri cu probe si cu martori. Fiecare sa isi vada de treaba lui".

 

O alta emisiune de duminica seara a fost Realitatea Sportiva.

Ioan Andone: "Caut sa ma linistesc si sa vad ce am gresit"
Ioan Andone a discutat la "rece" problemele pe care le-a avut echipa sa în meciul cu Pandurii Tîrgu Jiu, la Realitatea Sportiva.
"Caut sa ma linistesc si sa vad ce am gresit. M-am încrezut prea mult în echipa care a cîstigat cu Dinamo. Trebuia sa joc cu un atacant masiv, cum a fost Ruiz, care a avut bara. Cu putina sansa, atunci puteam sa întoarcem rezultatul. Cu Dinamo a fost alt meci si am gresit sa folosesc aceeasi echipa. Sînt mai multe cauze care duc la pierderea unui meci. Presiunea ne-a facut sa ne precipitam. Pandurii nu au avut multe ocazii. Daca e sa pierdem totul, asta a plecat de la meciul din Ghencea. Acolo a fost ceva special, stim cu totii. Daca nu pierdeam, nu se întîmpla nimic. Oricum, domnul presedinte Muresan le-a zis baietilor ca trebuie sa cîstige tot pîna la final si eu cred ca asta e posibil. A fost si un nucleu radical din galerie care mi-a cerut demisia, e normal cînd pierzi prima oara acasa. Sincer nu am vazut meciul Stelei. Revad meciul nostru", a declarat Andone la Realitatea TV.

Argaseala: "Nu am fost linistiti la pauza"
Invitat la microfonul de la Realitatea TV, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala a comentat meciul împotriva celor de la Mioveni:
"Nu am fost linistiti la pauza. Jucam împotriva unei echipe care se apara bine si care era organizata bine de Sorin Cîrtu. Noi ar fi trebuit sa fim mai curajosi. Steaua a jucat bine, a fost foarte bine organizata", a comentat Argaseala.

Gigi Becali: "Sînt cel mai răsfăţat copil al lui Dumnezeu"
Gigi Becali a fost foarte fericit de victoria obţinută de echipa sa împotriva Daciei Mioveni.
"Eu am sperat mereu că vom recupera punctele. Steaua arată mai bine, sîntem mai eficienţi în atac. Sînt cel mai răsfăţat copil al lui Dumnezeu. Pepe Moreno m-a încîntat. Steaua arată foarte bine. CFR-ul are program mai dificil decît noi, dar vom vedea. Nu vreau să le supăr jucătorii prin declaraţiile mele", a spus Becali la microfonul Realitatea TV.

La Fanatik, pe Telesport, Gigi Becali a facut niste pronosticuri pentru meciurile din campionat care au mai ramas de disputat.
Gigi Becali: "Totul e în mîna lui Dumnezeu"
Nu suporta comparatie programul Stelei cu cel al CFR-ului. Al lor este mult mai greu. Nu sunt obisnuiti sa joace miercuri-sîmbata. Iar acum ei au meci foarte greu cu Unirea Urziceni, echipa buna. Apoi, vad ca e în studio Mihai Stoica de la Urziceni, cred ca o sa dea si el 200-300.000 prima pentru meciul cu CFR ca sa prinda Cupa UEFA. O sa vorbesc si eu cu Mitica Bucsaru sa dea prima la baieti, dar eu sînt sigur ca o sa le dati o prima mare la jucatori. Mihai stie cum e cu finalul de campionat, cînd era la Steaua eu îi spuneam: „Mihai, e Dumnezeu”. Dumnezeu face totul si cu asta basta. Cum a ajuns Steaua asa de repede pe primul loc, e vointa lui Dumnezeu. Cineva îmi spunea ca sînt românul cel mai răsfăţat de Dumnezeu. Acum vreau înca o mîngîiere, ca duminica sa fiu la 3-5 puncte în fata CFR-ului. Adica Urziceniul sa bata, cu Rapidul sa faca egal, iar noi sa facem 2 victorii.

Virgil Becali mi-a spus ca avea o întîlnire cu cineva la Doi Cocosi. Acolo manînca toti machedonii. Virgil mi-a spus ca avea pofta de pipote si ficatei. La Doi Cocosi au niste pipote foarte bune. El mi-a si zis ca nu i-a vazut nici pe Cîrtu, nici pe Netoiu.

Cît despre schimbare mea de atitudine, va promit ca va fi toata viata mea asa, nu ma voi razgîndi. Totul e în mîna lui Dumnezeu. Orice e posibil. Daca vrea Dumnezeu, cîstigam titlul cu 6-7 puncte în fata, dar la fel putem sa pierdem titlul la 6-7 puncte.

Din urmatoarele meciuri, cu Poli Timisoara ma tem sa nu pierdem si de Gloria Buzau ma tem, ca se bate la retrogradare si nu se stie niciodata. CFR Cluj pierde la Urziceni, face egal cu Rapidul, bate UTA si FC Vaslui, face egal la Mioveni, iar cu Bistrita si U Cluj cîstiga”.

La recursul Etapei, pe Antena 2, directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanitoaia, i-a avut ca invitati pe directorul executiv al FRF, Ionut Lupescu si pe finantatorul Daciei Mioveni, Gigi Netoiu.
Ionut Lupescu: "CFR este departe de ceea ce a fost in tur"
"Pentru mine, esecul liderului acasa n-a fost o surpriza. Am urmarit CFR-ul si este departe de ceea ce a fost in tur. De cand a venit Neagoe, Pandurii este o alta echipa. Astazi au avut si norocul necesar in unele faze, dar joaca si foarte bine. Cred ca arbitrul a fluierat joc periculos, eu altceva nu vad".

Gigi Netoiu: "Si Steaua si CFR vor mai pierde puncte, eu sunt convins"
"S-a vazut ca CFR ul nu joaca ce a jucat in tur. Nimeni nu trebuie sa se pronunte ca s-a terminat campionatul pentru ca mai e de jucat. Si Steaua si CFR vor mai pierde puncte, eu sunt convins. La subsolul clasamentului sunt patru cinci echipe care se bat la retrogradare, deci campionatul se joaca. Andone trebuie sa fie primul care crede in echipa lui pana la capat. Daca n-o face el, ca antrenor, cine s-o faca? "

Gigi Netoiu: "Noi speram sa scapam de retrogradare"
"Noi speram sa scapam de retrogradare. Urmeaza 3 meciuri foarte grele pentru noi, meciuri de 6 puncte. Sunt inventii ceea ce se spune despre diplomat. Sorin a dat un interviu pentru TVR 1, a servit masa si l-a dus Marius, soferul meu, la Mogosoaia. Aceasta geanta, o geanta care continea o tabla de sah era in mana lui. Atat. Nici un ban, Se cauta scandal fara nici un fel de justificare. Sorin Cartu nu-l cunoaste pe Virgil Becali. Foarte multi machedoni mananca acolo, intalnirea a fost absolut intamplatoare. Despre revenirea la Dinamo vorbim la vara. Nu l-am propus pe Sorin Cartu la Dinamo, propunerea a venit de la Cristian Borcea. Alaturi de Andone, Cartu este cel mai bun antrenor cu care eu am colaborat. Conform regulilor societatilor comerciale, am voie sa fiu actionar minoritar si la Dinamo si la Mioveni".

Ioan Andone: "Sunt convins ca putem reveni"
"Am crezut mult in Dubarbier si Semedo, dar n-a fost sa fie. Pandurii au inchis foarte bine si ne-au stricat planurile. Daca jucam cu Diego Ruiz, meciul avea alta istorie. Conducem din etapa a 7 a, cu o echipa buna si valoroasa. Cred in jucatorii mei, dar exista presiunea aceasta extraordinara si din cauza asta pierdem puncte. Sint 7 meciuri, daca facem 21 de puncte luam titlul, pentru ca Steaua va pierde puncte. Sunt convins ca putem reveni. Despre arbitraj ce pot sa spun, cred ca am avut un gol valabil. Uitati-va la faza si o sa vedeti! Jucatorul meu loveste mingea care se duce in fata jucatorului de la Pandurii. Mingea l-a lovit, nu jucatorul meu.

Eugen Neagoe: "Vom incerca sa castigam si la Bucuresti, cu Dinamo"
"Vom incerca sa castigam si la Bucuresti, cu Dinamo. Cred ca daca vom face un joc mai bun decat am reusit astazi, pentru ca am facut partide mai bune ca cea de la Cluj, vom castiga. Daca nu se va putea, ne vom multumi si cu un egal. Nu stiu daca CFR a jucat mai slab, noi am facut un joc bun, ne-am dorit foarte mult victoria, pe baieti i-am vazut foarte montati. Prima a fost de 1500 de euro, aceeasi prima pentru orice partida in deplasare. Noi nu avem prime speciale pentru nici un meci. Orice lucru bun trebuie sa aiba un sfarsit si orice lucru rau are un inceput. Ei bine, azi a fost vremea ca CFR ul sa piarda acasa. Titlul cred ca se va juca pana in ultima etapa, pentru ca si Steaua si CFR sunt echipe bune".

Ionut Lupescu: "Cum vor fi delagarile in campionatul viitor vor decide comisiile"
"Nu vreau sa cedez delegarile arbitrilor pentru ca regulamentul FIFA spune ca arbitrii sunt sub patronajul Federatiei. Cum vor fi delegarile in campionatul viitor vor decide comisiile. Peste tot in lume, asa se petrece si asa va fi si la noi. Mai avem doi ani pana la noile alegeri pentru presedintia FRF. Totul este deschis, voi vedea daca voi candida. Am zis ca vrem sa schimbam administratia fotbalului romanesc. Avem nevoie de 2-3-4 ani pentru a putea face schimbari majore. Am facut si lucruri bune, am mai si gresit, dar cred ca suntem pe drumul cel bun".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
 •  01 Iunie 2009, 00:27

Si incetati sa demoralizati jucatorii ca din cauza voastra joaca prost. Fiti de partea tuturor echipelor ca toti suntem romani, ca asa creeati dispute intre suporteri. As dori un numar de telefon pt a intra in direct cu emisiunea Recursul Etapei sa-mi spun parerea nu sepre fotbalul romanesc ci despre cei care il manipuleaza. Rog pe cei in cunostinta de cauza sa ma contacteze la adresa mea de e-mail.

 •  01 Iunie 2009, 00:16

Sunt un mare dinamovist si telespectator al GSP TV-ului dar datorita faptului ca emisiunea Recursul Etapei este difuzata la o ora tarzie, nu o pot urmarii din cauza "domnului" Ioanitoaia care i-as adresa o simpla intrebare: "Domnule" Ioanitoaia, salariul dv variaza in functie de tonalitatea vocii? Si inca o propunere as avea:De ce nu comentati meciurile asa cum se deruleaza fara nici un fel de favoritisme,trebuie sa fiti impartiali,ca nu luati voi salariile jucatorilor,suntet

 •  08 Aprilie 2008, 01:22

ce sa faca ANDONE cu niste jucatori de mina a 3-a adusi de la retroradatele din portugalia si argentina.cind popescu urla prin presa ce jucator este Dubarbier si cum este el al 3-lea marcator al argentinei atunci mi-am dat seama cit de profesionosti sunt conducatorii lui CFR.cu o simpla cautare pe net vedeai cine este Dubarbier?un jucator care in 3 sezoane nu a dat NICI un gol.Muresan la luat pe nemestecatea ca nu e usor sa pui mina pe un asemenea golgeter. Cu asa echipa si conducere= itertoto

Vezi toate comentariile (16)
Comentează