GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CHAT GSP

JoJo Dan va fi prezent miercuri pe chat-ul GSP.RO, de la ora 14:00!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Ionuţ Dan Ion s-a născut pe 9 august 1981 la Giurgiu. Pugilistul român şi-a început cariera de profesionist în aprilie 2004, fiind neînvins şi înregistrînd 22 de victorii din tot atîtea meciuri, dintre care 12 prin KO.

În aprilie 2008 JoJo Dan a boxat în gala "Invincibilii" de la Sala Polivalentă cu Raul Balbi pe care l-a făcut KO în runda a treia.

Pe 19 decembrie, la Ploieşti, are loc gala "Invincibilii 3 - Pui de lei" în care Jo Jo Dan va boxa în main event contra mexicanului Miguel Casillas.

La gala "Invincibilii 3", care va avea loc pe 19 decembrie la Ploieşti, vor avea loc partidele dintre Viorel Simion şi Zolt Nagy, Bogdan Dinu împotriva lui James Oscar Pratt şi Sorin "Pantera" Tănăsie care îl va înfrunta pe Juan Garcia Martin, în timp ce Lucian Bot va boxa împotriva lui Viktor Szalai. Intrarea este liberă.

Miercuri, 17 decembrie, Jo Jo va veni pe chat-ul gsp.ro şi va răspunde întrebărilor fanilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează