GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Liviu Ciobotariu a câștigat pentru a doua oară, „Antrenorul lunii”: „O lună perfectă! Îmi pun în cap lucruri mărețe” + Cum s-a votat

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 11:00 / Actualizat luni, 07 august 2023 11:23

Liviu Ciobotariu este profesionistul tăcut al fotbalului nostru, un model foarte rar pe la noi, elegant, civilizat, de un bun-simț exemplar și, peste toate acestea, un antrenor care face treabă peste tot.

Anul trecut a salvat-o pe FC Voluntari de la retrogradare, iar acum a început impecabil noua sa aventură la Sepsi. A câștigat Supercupa în fața Farului, apoi a luat șapte puncte din nouă în SuperLigă și a mai câștigat nesperat 2-0 la Sofia, cu CSKA!

O lună perfectă pentru Ciobi, care primește un trofeu absolut meritat, al doilea după cel din septembrie 2021.

"Am avut o lună perfectă. Acest trofeu îl împart cu jucătorii pentru că ei sunt actorii principali, ei se antrenează zi de zi și respectă ce facem în antrenament, plus că sunt concentrați la joc. Evident și cu staff-ul meu, care mă ajută foarte mult. Îmi doresc să iau cât mai multe trofee și iată că în luna iulie am luat deja două: Supercupa cu echipa și unul individual. Sunt fericit", a declarat Ciobi.

Despre startul perfect în noua stagiune, Liviu spune: "Dacă n-aveam golul anulat cu Rapid, aveam numai victorii. Chiar și așa e un început extraordinar. Sunt foarte motivat și îmi pun în cap lucruri mărețe, vreau să ating standarde cât mai înalte. Din fericire pentru mine, toate au ieșit în acest început de sezon. Totuși, trebuie să rămânem echilibrați fiindcă avem un campionat lung, cu multe meciuri de jucat, și trebuie să ne menținem aceeași linie și să avem același randament".

Cel mai bun, de departe! Să fim serioși, ce explicații să mai am când Ciobi scrie istorie la Sfântu Gheorghe?! A câștigat Supercupa în fața campioanei, start perfect în SuperLigă fără niciun gol primit, plus o victorie senzațională pe care puțini o sperau, la Sofia, cu CSKA! Bravo, Ciobi!
Ioan Andone, fost internațional

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii iulie 2023

1. Liviu Ciobotariu19p
2. Andrea Mandorlini15p
3. Elias Charalambous11p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Elias Charalambous5p
2. Liviu Ciobotariu4p
3. Andrea Mandorlini3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Liviu Ciobotariu10p
2. Andrea Mandorlini8p
3. Elias Charalambous6p

Votul specialiștilor

1. Liviu Ciobotariu5p
2. Andrea Mandorlini4p

Citește și:

UEFA a anunțat pedepsele pentru scandările rasiste de la CSKA Sofia - Sepsi
CSKA SOFIA - SEPSI
UEFA a anunțat pedepsele pentru scandările rasiste de la CSKA Sofia - Sepsi
UEFA a stabilit programul » Când joacă FCSB, Farul și Sepsi în turul III preliminar din Conference League + doar două sunt favorite la calificare
Program
UEFA a stabilit programul » Când joacă FCSB, Farul și Sepsi în turul III preliminar din Conference League + doar două sunt favorite la calificare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Maradonatu
Maradonatu  •  07 August 2023, 13:32

La ora actuală, e cel mai bun antrenor. Fără rival în liga 1...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează