GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI O certitudine și o surpriză » Liviu Ciobotariu a fost ales „Antrenorul lunii august”, iar Aurelian Chițu - „Jucătorul lunii”! Cum s-a votat

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 09:00 / Actualizat vineri, 08 septembrie 2023 09:17

Liviu Ciobotariu (Sepsi) și Aurelian Chițu (FCU Craiova) au pus mâna pe trofeele din august. Cei doi au primit premiile din partea Gazetei Sporturilor

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Radu Drăgușin (Genoa), Aurelian Chițu (FCU Craiova), Jair Tavares (Petrolul), Philip Otele (CFR Cluj) și Darius Olaru (FCSB).

Pe lista preliminară au mai fost: Alimi (Sepsi), Niczuly (Sepsi), Grozav (Petrolul), Politic (Dinamo), Rrahmani (Rapid), Săpunaru (Rapid), R. Varga (Sepsi), Dugandzici (Rapid), Irobiso (Petrolul), Gregorio (Dinamo). În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Aurelian Chițu.

Cea mai bună perioadă a carierei!

Atacantul lui FCU Craiova se află în cea mai bună perioadă a carierei și este jucătorul cu cele mai multe contribuții ofensive. În august, a marcat cu Voluntari, Petrolul și Rapid (2). Și a mai reușit un assist în duelul cu ilfovenii. Chiar dacă echipa lui a dat rateuri, Chițu a fost constant în evoluții excelente.

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Florin Pârvu (Petrolul), Ovidiu Burcă (Dinamo) și Liviu Ciobotariu (Sepsi). 

Pe lista preliminară au mai fost: Boloni (Metz), R. Lucescu (PAOK), Bergodi (Rapid), Charalambous (FCSB). Câștigător în unanimitate, Liviu Ciobotariu!

La un pas de o performanță istorică

Un antrenor care a făcut minuni la Sf. Gheorghe. Echipa a rămas neînvinsă pe plan intern, iar în cupele europene, deşi a plecat de fiecare dată cu şansa a doua, a ajuns în play-off-ul Conference League, de unde a fost eliminată dramatic, în prelungiri, de Bodo/Glimt. Asta după ce a trecut de CSKA Sofia și Aktobe.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii august 2023

1. Aurelian Chițu17,5p
2. Darius Olaru16p
3. Radu Drăgușin11p
4. Jair Tavares8,5p
5. Philip Otele4p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Darius Olaru5p
2. Aurelian Chițu4p
3. Radu Drăgușin3p
4. Philip Otele2p
5. Jair Tavares1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Aurelian Chițu10p
2. Radu Drăgușin8p
3. Darius Olaru6p
4. Jair Tavares4p
5. Philip Otele2p

Votul specialiștilor

1. Darius Olaru5p
2-3. Aurelian Chițu3,5p
Jair Tavares3,5p

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii august 2023

1. Liviu Ciobotariu20p
2. Florin Pârvu11p
3. Ovidiu Burcă10p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Liviu Ciobotariu5p
2. Ovidiu Burcă4p
3. Florin Pârvu3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Liviu Ciobotariu10p
2. Florin Pârvu8p
3. Ovidiu Burcă6p

Votul specialiștilor

1. Liviu Ciobotariu5p

Citește și:

Florin Răducioiu, șocat de înfrângerea Farului din Bănie: „Să câştigi de maniera asta împotriva campioanei României...” + Pe cine vede favorită la titlu
FCU CRAIOVA - FARUL 4-0
Florin Răducioiu, șocat de înfrângerea Farului din Bănie: „Să câştigi de maniera asta împotriva campioanei României...” + Pe cine vede favorită la titlu
Fostul mijlocaș din Liga 1 a răbufnit: „Chiar așa de jos putem ajunge, să aibă Feroe echipă în grupe și noi nu? ”
RĂBUFNIRE
Fostul mijlocaș din Liga 1 a răbufnit: „Chiar așa de jos putem ajunge, să aibă Feroe echipă în grupe și noi nu? ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
danny_l
danny_l  •  09 Septembrie 2023, 14:08
Postat de Alexhaxor pe 08 Septembrie 2023, 17:27

6 goluri si 4 pase de gol. A produs 10 goluri

Degeaba ,Nationala e un loc unde doar interesele primează,nu performanta,de aia suntem unde suntem.

danny_l
danny_l  •  09 Septembrie 2023, 14:06

Selecția la loturile naționale le fac impresarii jucătorilor,cu larga colaborare a FRF , când auzi că trebuie să avem încredere în cei ce sunt acum acolo,regula e simplă,nu joci la echipa de club titular ,nu ai ce căuta la loturile Naționale,Edy o lălăie așa că în subconștient știe că dacă va rata calificarea din grupa asta e out, așa că se bazează pe jucători care-i cunoaște,și se va duce singur la fund cu jucători cu tot pentru că nimeni nu mai înghite o necalificare.

Dobermannul
Dobermannul  •  08 Septembrie 2023, 21:25
Postat de fcuniversitatea1948 pe 08 Septembrie 2023, 20:43

nu e persecutie... pur si simplu atat poate ***. e fff slab. nimic nu il recomanda ptr postul de selectioner si o dovedeste de fiecare data.

Adica tu crezi ca selectionerul face selectia dupa slabiciunea sau taria sa? Ca jucatorii care vor fi aranjati la CV ca sa poata fi apoi vanduti sunt nasiti de Iordanescu? Ma faci sa rad.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează