GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Marius Ștefănescu, „Jucătorul lunii iulie”! Cum s-a votat + Declarațiile mijlocașului: „Munca face diferența!”

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2022 11:31 / Actualizat vineri, 05 august 2022 11:31

Marius Ștefănescu (23 de ani) și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii iulie” în ancheta Gazetei. Cu două goluri (Ljubljana și FC Argeș), dar şi două pase decisive în iulie, tânărul mijlocaş al covăsnenilor rămâne om de bază în echipă și a contribuit din plin la rezultatele pozitive reuşite de Sepsi în acest început de sezon competiţional.

"Vă mulțumesc frumos pentru acest al doilea trofeu! Înseamnă foarte mult pentru mine, mă bucur enorm că am reușit să-l câștig. Sper să iau cât mai multe. Secretul e munca de fiecare zi la antrenamente, asta face diferența. Evident, e vorba și de puțin noroc, dar în general e muncă multă. Sepsi este un club cu liniște, poți să-ți faci treaba bine pe teren, deși este presiune și aici, cum este la orice echipă. 

Obiectivul nostru acum este să intrăm în play-off, apoi o să vorbim și despre campionat. Urmează o lună plină, ne dorim mereu să câștigăm. Cel mai important este primul meci, apoi vom vedea. Încerc la antrenamente să-mi îmbunătățesc tehnica, lovirea cu piciorul drept și cu capul. Și convocarea la echipa națională m-a motivat mult și acum în fiecare zi muncesc mai mult", a declarat Marius.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii iulie", GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Alexandru Ioniță II (Rapid), Juan Bauza (FCU Craiova), Marius Ștefănescu (Sepsi), Ciprian Deac (CFR Cluj) și Gabriel Debeljuh (CFR Cluj). Pe lista preliminară au mai fost: J. Morais (Rapid), Târnovanu (FCSB), H. Moldovan (Rapid), N. Păun (Sepsi), I. Filip (U Cluj), B. Mitrea (Sepsi), Ad. Bălan (U Cluj) și Bertrand (FC Argeș).

E tânăr, de viitor și are calitate. A decis multe meciuri, are sclipire și sunt convins că o să aibă un viitor frumos. Se ține de treabă, e serios și observ că este mereu în creștere. A reușit să se mențină în prim-plan și a rămas cu picioarele pe pământ
Emil Săndoi

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii iulie 2022

1. Marius Ștefănescu18p
2. Juan Bauza16p
3. Alexandru Ioniță II11p
4. Gabriel Debeljuh5p
5. Ciprian Deac2p

Clasament detaliat

Votul cititorilor

1. Alexandru Ioniță II5p
2. Juan Bauza4p
3. Marius Ștefănescu3p
4. Ciprian Deac2p
5. Gabriel Debeljuh1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Marius Ștefănescu10p
2. Juan Bauza8p
3. Alexandru Ioniță II6p
4. Gabriel Debeljuh4p

Votul specialiștilor

1. Marius Ștefănescu5p
2. Juan Bauza4p

Cristiano Bergodi, antrenorul lunii iulie 2022: „Faptul că lumea spune că luptăm pentru titlu ne facem numai rău!”

CITEȘTE ȘI:

Au „capturat” premiile » Marius Ștefănescu a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Cristiano Bergodi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Au „capturat” premiile » Marius Ștefănescu a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Cristiano Bergodi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează