GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE ANULUI 2014

Mirajul Orientului le-a "sucit" minţile antrenorilor români! Cine cîştigă cursa pentru cel mai bun tehnician? Află dintr-o EDIŢIE DE COLECŢIE a Gazetei, luni!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 11:21

Cei mai buni sportivi ai anului 2014 vor fi premiaţi de Gazeta Sporturilor într-o ediţie specială, luni! Vor fi 18 pagini-eveniment, dedicate celor mai buni atleţi din România!

Pe baza unui algoritm complex, care mixează aproape 30.000 de voturi ale cititorilor cu opiniile celor mai mari specialişti de sport din România şi cu 5 categorii de specialişti consultaţi, Gazeta Sporturilor a reuşit să obţină o ierarhie definitorie pentru sportul românesc în anul 2014!

Ancheta de sfîrşit de an a Gazetei îşi consumă un episod de excepţie, al 49-lea, în ziarul de luni!

Mergi la chioşcuri pentru ediţia tipărită sau accesează Gazeta Digitală pentru a afla:
- cine este fotbalistul român al anului, antrenorul anului, jucătorul străin al anului şi sportivul anului
- ce spun premianţii în interviuri exclusive pentru GSP
- cum s-a votat la fiecare categorie
- clasamentele complete

Orientul, mirajul antrenorilor români
În afară de Mircea Lucescu, antrenorul anilor 2004, 2010 şi 2012, şi Oleg Protasov, singurul străin care deţine premiul de cel mai bun antrenor, în 2005, toţi cîştigătorii din ultimii 8 ani au luat calea Orientului.

Astfel, Olăroiu (2006) antrenează Arabia Saudită şi Al Ahli, Reghe (2013) e la Al Hilal, iar Victor Piţurcă (2007) la Al Ittihad. Mai mult, Dan Petrescu, celălalt triplu cîştigător de trofeu, în 2008, 2009 şi 2011, a trecut în acest an Al Arabi, în Qatar, iar acum comentează fotbalul din micuţul stat arab.

Cine cîştigă de această dată cursa pentru cel mai bun antrenor? Afli luni, într-o ediţie de colecţie!

Trofee cu greutate!
4,3 kilograme cîntăreşte trofeul Superlativele GSP, este din bronz şi reprezintă un ziar Gazeta Sporturilor împăturit. Trofeul atribuit celui mai bun fotbalist român poartă numele Nicolae Dobrin, fotbalistul care, în anul 1966, a deschis seria cîştigătorilor desemnaţi de Gazeta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
piet
piet  •  21 Decembrie 2014, 08:21

in afara de mircea lucescu si boloni care au cucerit titluri afara la echipe importante la timpul lor restul sint niste tiriie briu formati de celebrul mircea radulescu a carui maxima performanta a fost ca a antrenat echipa armatei siriene.asa ca asa profesor asa antrenori.astora poti sa le da-i si real madrid ca tot degeaba.al ahlil=echipa casei regale;al itihad=echipa oamenilor de afaceri;al shabab =echipa printului mostenitor,al arabi=echipa sultanului din qatar ...........reultate..........rusinica!

nebraska
nebraska  •  20 Decembrie 2014, 12:48
Postat de gesepistii pe 20 Decembrie 2014, 12:10

Rusinos este ca Paszkany este tot acolo in desert ascuns de mana legii.

Clona valahului dementor autolike,selflike.

nebraska
nebraska  •  20 Decembrie 2014, 12:41
Postat de ataraxia pe 20 Decembrie 2014, 11:53

rusinos.

Rusinos e ca un nebun ca valahu dementor posteaza pe forumuri publice.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează