GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Nicolo Napoli, ales „Antrenorul lunii februarie”! Cum arată voturile + Reacția sa: „Am dovedit că sunt serios”

Articol de , - Publicat luni, 07 martie 2022 11:00 / Actualizat luni, 07 martie 2022 11:04

Nicolo Napoli și-a adjudecat premiul de „Antrenorul lunii februarie” în ancheta Gazetei. Revenirea acestuia se dovedește a fi o mutare inspirată făcută de familia Mititelu. Oltenii au pierdut doar un meci în februarie, derby-ul cu rivala din oraș (0-2). În rest, două victorii, cu FC Botoșani și Gaz Metan, dar și două remize, cu FCSB și UTA Arad.

„Vă mulțumesc pentru premiu! A fost o lună foarte bună pentru echipă, pentru mine. Sunt fericit și mai avem mult de muncă pentru a ne salva de la retrogradare. Suporterii cred că sunt mulțumiți și fericiți de cum merge acum echipa. Noi intrăm pe teren doar ca să câștigăm meciurile. 

Ce-am schimbat la echipă? Cred că am dovedit că sunt un antrenor serios și asta se vede pe teren. Jucătorii acum luptă mereu pentru minge și așa au venit și rezultatele. Chiar sunt fericit pentru cum arătăm”, a spus tehnicianul de 60 de ani.

Pentru această categorie, Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Nicolo Napoli (FCU Craiova), Cosmin Contra (Al-Ittihad) și Laurențiu Reghecampf (U Craiova). Pe lista preliminară au mai fost Petrescu (CFR Cluj), I. Badea (UTA Arad), Olăroiu (Sharjah), L. Ciobotariu (FC Voluntari), Croitoru (FC Botoșani) și Prepeliță (FC Argeș).

Îl aleg pe Nicolo pentru simplul motiv că a luat o echipă căzută, prăbușită! A reușit să-i resusciteze, să-i pună din nou pe linia de plutire și să-i facă să joace. A scos o victorie mare cu FC Botoșani, a fost la un pas să bată FCSB-ul și-a pierdut pe final un punct la Arad. Eu cred că are merite mult mai mari decât Reghe, neînvins în februarie
Robert Niță, fost atacant

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii februarie 2022

1. Nicolo Napoli18p
2-3. Laurențiu Reghecampf14,5p
Cosmin Contra14,5p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Nicolo Napoli5p
2. Laurențiu Reghecampf4p
3. Cosmin Contra3p

Votul jurnaliștilor GSP 

1. Nicolo Napoli10p
2. Cosmin Contra8p
3. Laurențiu Reghecampf6p

Votul specialiștilor

1-2. Laurențiu Reghecampf4,5p
Cosmin Contra4,5p
3. Nicolo Napoli3p

Gustavo, jucătorul lunii februarie 2022: „Mentalitatea noastră este pozitivă! Suntem într-un moment bun, cu o atmosferă foarte bună”

CITEȘTE ȘI:

Cât Mutu, Stoican și Trică la un loc » La al 8-lea mandat, Nicolo Napoli a transformat-o total pe FCU Craiova
FCU CRAIOVA
Cât Mutu, Stoican și Trică la un loc » La al 8-lea mandat, Nicolo Napoli a transformat-o total pe FCU Craiova
Cine sunt cei 11 copii ucraineni care au fost prezenți pe gazon la Sepsi - FCU Craiova
Sepsi - FCU Craiova
Cine sunt cei 11 copii ucraineni care au fost prezenți pe gazon la Sepsi - FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kuba
kuba  •  07 Martie 2022, 11:07

Felicitari Mister! Forta Stiinta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close