GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  DEZBATERE GSP

Ponta: "Ministrul să găsească soluţii pentru a introduce mai multe ore de sport în programă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 17:16

În şedinţa de Guvern de marţi, premierul Victor Ponta a cerut găsirea unei soluţii pentru introducerea a mai multor ore de sport în programa şcolară, invitîndu-l pe ministrul Educaţiei să discute cu inspectorii şcolari.

"Domnule ministru Pricopie, toată lumea ne-a felicitat pentru faptul că vrem să facem mai mult sport în şcoli. Dumneavoastră vă duceţi acum la Minister, de la Minister la inspectorii generali, de la inspectorii generali mai jos şi le spuneţi că dacă nu au soluţie, trebuie să gasească soluţia să facem sport în scoli", a declarat premierul, conform hotnews.ro.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, recent, ca de anul viitor, incepand cu clasele a V-a si a IX-a, cand vor fi schimbate planurile cadru, vor fi introduse gradual patru ore de educatie fizica pe saptamana, transmite Agerpres.

INTRĂ ÎN DEZBATEREA GSP:
Gazeta Sporturilor lansează o dezbatere publică privind introducerea unui număr mai mare de ore de sport în şcolile din România. Este binevenit proiectul Ministerului Educaţiei de a introduce mai multe ore pentru elevii din clasele I-IV sau altele ar trebui să fie priorităţile sistemului de învăţămînt din România?

Răspunde la întrebare şi votează în sondajul GSP din pagina specială de dezbatere! CLICK AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează