GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  PREMIER GSP

LIVE ORA 14:00 Astăzi, Premier GSP cu Alex Avram și Călin Mateș » Disecăm Tottenham - Arsenal și marile mize din finalul sezonului

Tottenham - Arsenal // foto: Guliver/gettyimages
Tottenham - Arsenal // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 12:21 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 12:21

Vineri, 26 aprilie, o nouă ediție de Premier GSP: comentăm rezultatele înregistrate în această săptămână și prefațăm etapa 35 de campionat, cu accent pe derby-ul Tottenham - Arsenal.

Arsenal a zdrobit-o pe Chelsea și așteaptă un pas greșit al celor de la Manchester City, Liverpool a fost învinsă în Merseyside Derby și pare ieșită din lupta la titlu.

Astăzi, 14:00, Premier GSP cu Alex Avram și Călin Mateș

În acest weekend ne așteaptă meciurile etapei 35 din Premier League, o etapă deosebit de importantă, care propune o deplasare complicată pentru Arsenal, la rivala locală Tottenham. Tot „afară” vor juca Liverpool, cu West Ham, și Manchester City, pe City Ground din Nottingham.

Comentăm cele întâmplate la mijlocul săptămânii și prefațăm etapa 35 de campionat alături de Alex Avram, autorul blogului TunArsenal.ro și susținător al „tunarilor” de pe Emirates, și de Călin Mateș de la Fotbal Englez Punct RO.

Fiți alături de noi vineri, ora 14:00, la o ediție specială de Premier GSP, live pe GSP.ro și pe canalele de Facebook și YouTube ale Gazetei Sporturilor.

VIDEO Premier GSP. Echipa din Anglia care i-a rămas la suflet lui Costel Pantilimon

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează