GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  ANGLIA

VIDEO Gazeta Sporturilor a lansat Premier GSP, o producție video dedicată Premier League

Premier GSP
Premier GSP

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 09:55 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 10:40

Prima ediție de Premier GSP, o producție nouă marca GSP.ro, a fost difuzată duminică, 4 februarie, ora 13:00, live pe site-ul Gazetei, pe canalul de YouTube și pagina de Facebook.

GSP.ro a lansat pe 4 februarie 2024 nouă producție video, Premier GSP, un show dedicat celui mai spectaculos campionat de fotbal al lumii, Premier League.

În fiecare duminică, jurnalistul Daniel Grigore și invitații lui vor analiza meciurile rundei de Premier League, campionat care propune o luptă la titlu pasionantă.

În ultimul sezon cu Jurgen Klopp pe bancă, Liverpool consideră că are toate atuurile pentru a ridica trofeul. Din spate vin tare principalele urmăritoare, Manchester City și Arsenal.

Despre cursa pentru titlul de campioană, bătălia pentru evitarea retrogradării și celelalte mize ale sezonului, în fiecare duminică, ora 13:00, pe GSP.ro și toate canalele Gazetei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aslpls123
aslpls123  •  04 Februarie 2024, 11:53

cerem prea mult daca vrem invitati care chiar urmaresc Premier League? proiect nou dar aceleasi greseli ca la canalele de sport, unde analizeaza Premier league oameni care urmaresc din an in pasti campionatul englez...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează