GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Promisiunea făcută suporterilor de către Rrahmani: „Vreau să câștig campionatul alături de Rapid!”

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 10:00 / Actualizat joi, 07 martie 2024 10:37

În urma voturilor și după o bătălie de zile mari, „Jucătorul lunii” a fost ales Albion Rrahmani! Kosovarul de 23 de ani este unul dintre cele mai bune transferuri făcute de giuleșteni!

Atacantul e letal în fața porții, iar în februarie a făcut recital, ținând Rapidul în fruntea Superligii, în coasta liderului FCSB. "Dublă" în victoria de acasă cu UTA Arad, plus alte goluri cu Hermannstadt și Oțelul.

A fost o lună foarte bună atât pentru mine, cât și pentru echipă. Jucăm foarte bine în acest moment. Am câștigat aproape toate meciurile, am pierdut doar unul singur. A fost foarte bine, am fost într-o formă excelentă și vrem să o ținem tot așa.

Suntem foarte aproape de prima poziție și vom lupta până la final pentru a termina în vârful ierarhiei”, a spus atacantul în momentul primirii trofeului GSP, primul al său individual de la venirea în România.

Despre titlul de golgheter, Rrahmani a spus:

„Pentru mine este mai important să ne câștigăm meciurile, mă bucur pentru echipă, suntem într-o poziție foarte bună acum, dar sunt fericit și în ceea ce mă privește. M-am întors într-un moment bun al echipei, sunt fericit că îmi pot ajuta echipa, iar acest lucru mă face să fiu mândru”.

Albion Rrahmani: „După titlu vreau să câștig și trofee individuale”

Evident că misiunea finală e câștigarea titlului în Superligă, iar fotbalul românesc îi place lui Rrahmani:

„Vreau să câștig campionatul alături de Rapid! Vreau să le promit fanilor că vom da tot ce avem mai bun în fiecare meci și ne vom lupta până vom aduce titlul în Giulești. Există o calitate superioară, îmi place să joc aici, atmosfera fanilor este incredibilă. Este locul perfect pentru mine”.

Kosovarul se gândește inclusiv la titlul de golgheter al campionatului, fiind la bătălie mare cu Florinel Coman și Darius Olaru, ambii de la FCSB: „Sunt atacant și trebuie să marchez pentru a-mi ajuta echipa și voi continua să fac asta în primul rând. După titlu vreau să câștig și trofee individuale”.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii februarie”, Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Albion Rrahmani (Rapid), Philip Otele (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Dan Nistor (U Cluj) și Alexandru Pop (Oțelul).

Pe lista preliminară au mai fost: Ștefan Baiaram (U Craiova), Ermal Krasniqi (Rapid), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Adel Bettaieb (Poli Iași) și Kevin Luckassen (UTA Arad).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți), care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii februarie 2024

1. Albion Rrahmani

19p

2. Florinel Coman

16,5p

3. Philip Otele

11,5p

4. Alexandru Pop

5p

5. Dan Nistor

3p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Florinel Coman

5p

2. Albion Rrahmani

4p

3. Dan Nistor

3p

4. Philip Otele

2p

5. Alexandru Pop

1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Albion Rrahmani

10p

2. Florinel Coman

8p

3. Philip Otele

6p

4. Alexandru Pop

4p

Votul specialiștilor

1. Albion Rrahmani

5p

2-3. Florinel Coman

3,5p

Philip Otele

3,5p

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

„FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”
RAPID - FCSB
„FCSB are un avantaj” » Ce îl îngrijorează pe un mare rapidist: „Să sperăm că Rapid va reuși să facă asta, altfel e foarte greu”
Mihai Stoica, ironii către Rapid » Îi acuză pe giuleșteni că nu s-au ținut de cuvânt: „Ne-au fost repartizate 5.400 de bilete, adică TOATĂ peluza”
RAPID - FCSB
Mihai Stoica, ironii către Rapid » Îi acuză pe giuleșteni că nu s-au ținut de cuvânt: „Ne-au fost repartizate 5.400 de bilete, adică TOATĂ peluza”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Normal
Normal  •  07 Martie 2024, 15:33

Super Rrahmani !

unurtr
unurtr  •  07 Martie 2024, 14:53

Rrahmani este mediocru, este bun doar când are culoar și a marcat doar în fața echipelor care nu se apărau, niciodată nu s-a descurcat când este ținut sau are o apărare pe 2 linii în față. Dugandzici era mult mai bun, pe el te puteai baza să se lupte cu fundașii, nu avea viteza lui Rrahmani, dar nici nu cădea la fiecare atingere. Și rămâne cu mult mai multe goluri marcate ca Rrahmani, și marcate în fața apărărilor adevărate, nu doar în fața lui Dinamo sau Hermanstad

yoras63
yoras63  •  07 Martie 2024, 12:32

IN CE AN ????????????????Asta e intrebarea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează