GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CORONAVIRUS

#vafibine Ministrul Stroe are un mesaj ferm: „Evitați locurile aglomerate, fiți optimiști și faceți sport acasă! Așa suntem o echipă câștigătoare”

Ministrul Marian Ionuț Stroe pentru GSP.RO
Ministrul Marian Ionuț Stroe pentru GSP.RO

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 15:45

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionuț Stroe, s-a alăturat campaniei #vafibine și a transmis prin intermediul GSP un mesaj de calm și optimism în contextul pandemiei de coronavirus care traversează globul. 

  • CONTEXT: În neliniștea generată de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

„Sunt zile complicate și le putem depăși doar împreună. Să fim responsabili, atenți cu igiena, atenți cu spălatul pe mâini, să nu ieșim din casă decât dacă este neapărată nevoie, iar în locuri aglomerate absolut deloc. Așa putem dovedi că suntem o echipă care câștigă. Trebuie să fim calmi, să ne informăm doar din surse oficiale și evident că trebuie să fim optimiști. Eu continui să fac sport și acasă, continui să lucrez de acasă - lucru pe care vi-l recomand și vouă. Fiți foarte atenți cu sănătatea voastră, avem grijă de voi și de sănătatea celorlalți”, spune ministrul. 

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre coronavirus:

VIDEO Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional

HARTA CORONAVIRUS ÎN FOTBAL: 48 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  14 Martie 2020, 18:46

Exact de încurajările ”guvernului” avem nevoie :))) Tot #vafibine o să ne spună și când încep recesiunea și austeritatea?

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  14 Martie 2020, 18:40

La greu ma abtin sa te jignesc. La mine aici la 6000 de km de Ro sunt probleme. Sper sa nu crap departe de orasul unde m am nascut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează