GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată nominalizații pentru septembrie 2023

Articol de , - Publicat marti, 03 octombrie 2023 11:10 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 11:27

Septembrie s-a terminat, iar cei mai buni s-au evidențiat în meciuri spectaculoase, cu goluri decisive și reușite care au făcut diferența într-o lună plină de fotbal pe trei fronturi: campionat, Cupă și echipa națională.

Sezonul de Superligă devine din ce în ce mai palpitant, iar formațiile de la noi încep să-și consolideze efectivele cu care atacă obiectivele din acest an. 

Cei care s-au evidențiat în ultima lună au prins lista scurtă în proiectul Gazetei Sporturilor, "Cei mai buni". Deschidem procedura de vot pentru septembrie.

Jucătorul lunii septembrie 2023 - nominalizări

Pentru trofeul „Jucătorul lunii septembrie 2023", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • Albion Rrahmani (Rapid). Adus pentru a fi rezerva lui Dugandzic, Rrahmani a avut un debut fantastic pe prima scenă, unic în rândul străinilor ajunşi după Revoluţie în principala competiţie internă. A marcat de 6 ori, 4 dintre goluri fiind reuşite în septembrie. „Dublă" cu Dinamo și CFR Cluj.
  • Darius Olaru (FCSB). O lună perfectă pentru căpitanul roş-albaştrilor, care a contribuit cu 4 goluri şi două pase decisive la parcursul excelent realizat de bucureşteni în septembrie. „Dublă" cu Universitatea Craiova pe Ghencea, plus goluri cu Farul și Sepsi. 
  • Daniel Boloca (Sassuolo). „Produs" de export, mijlocașul româno-italian a surprins pe toată lumea prin evoluțiile lui de top. Prestații extraordinare în victoriile lui Sassuolo cu Verona (3-1), Juventus (4-2) și Inter (2-1) au mutat toată atenția pe jucătorul de 24 de ani. Rămâne discuția ce „națională" va alege.
  • Radu Drăgușin (Genoa). Genoa este surpriza plăcută a începutului de sezon în Italia. Nou-promovata le-a făcut viața grea celor de la Napoli ori AS Roma, asta și datorită lui Drăgușin. Integralist și om de bază la Genoa, dar și la echipa națională, Radu are evoluții din ce în ce mai apreciate de toată lumea, inclusiv de presa din "Cizmă".
  • Daniel Paraschiv (Hermannstadt). Cu evoluții foarte bune în septembrie, Daniel prinde lista scurtă pentru premiul lunii. "Dublă" cu Botoșani, plus goluri cu FC Voluntari și FCSB, dar și o pasă de gol sunt reușitele atacantului de 24 de ani în tricoul sibienilor. Forma excelentă arătată i-au făcut pe foștii internaționali să-l propună la națională.

Pe lista preliminară au mai fost: Nicolae Stanciu (Damac) și Horațiu Moldovan (Rapid).

Antrenorul lunii septembrie 2023 - nominalizări

Pentru trofeul „Antrenorul lunii septembrie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • Dorinel Munteanu (Oțelul). Gălăţenii au ajuns la 10 meciuri la rând fără înfrângere în toate competiţiile, dintre care cinci în septembrie! Este luna în care Dorinel a bifat din nou victorii în Superligă cu FCU Craiova și Dinamo, plus succesul cu Zalăul din Cupă. A strâns puncte și din remizele cu Petrolul și Rapid, urcând pe 8 în clasament.
  • Elias Charalambous (FCSB). Cu patru victorii, dintre care trei în faţa unor adversari prezenţi în play-off-ul ediţiei precedente (Universitatea Craiova, Farul și Sepsi), echipa cipriotului Charalambous și-a consolidat poziția de lider al campionatului. Egalul cu Hermannstadt și victoria din Cupă cu FC Bihor au completat rezultatele din ultima lună.
  • Cristiano Bergodi (Rapid). A gestionat perfect perioada mai puțin bună din startul sezonului, rezultatele din septembrie redând speranța că sezonul acesta poate fi unul cu final fericit. Două victorii (Dinamo și CFR Cluj) plus o remiză în campionat cu Oțelul e zestrea de puncte strânsă. Acestora li s-a adăugat un start reușit în Cupă, 3-1 cu Botoșani.

Pe lista preliminară au mai fost: Leo Grozavu (Poli Iași) și Edward Iordănescu (echipa națională).

Cum vom alege „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Florin9999999
Florin9999999  •  04 Octombrie 2023, 08:19

cum sa il bagati pe elias charalambous la antrenorul lunii? cat de *** sa fiti sa faceti asa ceva?!?! insusi idolul vostru gigi becali a zis cu subiect si predicat ca el face schimbarile si echipa de start! Si la fel de trist e ca multi *** l-au si votat (la misto sau nu, dar l-au votat)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  04 Octombrie 2023, 01:04
Postat de Elena43 pe 03 Octombrie 2023, 17:51

Elias la antrenorul lunii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) trebuia pus si mm la managerul lunii…. Cum ai putea sa votezi un antrenor care nu are nicio decizie ?

Si Gigi (evident) razboinicul luminii

Elena43
Elena43  •  03 Octombrie 2023, 17:51

Elias la antrenorul lunii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) trebuia pus si mm la managerul lunii…. Cum ai putea sa votezi un antrenor care nu are nicio decizie ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează