Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2009 00:00

Poliţia maghiară a anunţat astăzi că Ivan Sztojka a fost complice la evenimentele din 8 februarie de la Patriota, în care Marian Cozma şi-a pierdut viaţa, dar că nu el a fost cel care l-a omorît pe handbalist: "Poliţia a obţinut o mulţime de informaţii despre cele întîmplate, după audierea lui Ivan Sztojka".


Şeful poliţie spune că cei trei aflaţi în arestul poliţiei şi cei trei handbalişti au ieşit în stradă. În acele momente Marian Cozma nu îşi dăduse seama de gravitatea rănilor pe care le suferise în discotecă.


Fata care a fost prinsă în Austria cu Raffael Şandor a fost eliberată, ea urmînd să fie audiată ca martor în Ungaria.


Poliţia a întocmit o listă de 90 de persoane care vor fi audiate în calitate de martori. Între aceştia se află şi grupul de prieteni ai lui Raffael Şandor şi Ivan Sztojka dar şi persoane care au fost în discotecă în acea noapte.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”