Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Fuzes Oszkar, a venit la clubul Dinamo şi a depus un buchet de trandafiri albi la altarul improvizat acolo pentru Marian Cozma.

" Marian Cozma a fost iubit de fani şi pe populaţia din Ungaria. A fost un om de care toţi au fost mîndri şi pe care l-au cinstit. Am luat legătura cu familia. Memoria lui va fi eternă. Duminică, în Veszprem meciul se va juca şi fiecare spectator va avea un drapel al Ungariei şi unul al României. În sufletul fiecărui spectator va fi prezent şi Marian Cozma", a declarat ambasadorul Ungariei pentru Realitateatv.

 

"Toată Ungaria este alături de familia Cozma. A fost o tragedie mare şi pentru Ungaria şi pentru România.  Căutăm al treilea suspect. Cred că în cîteva zile va fi prins. Opinia publică a fost mişcată de omorul ascesta mişelesc. Şeful poliţiei dă rapoarte zilnice primului ministru în legătură cu acest caz" a mai spus domnul  Fuzes Oszkar.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion