GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Ioan Bentze: "Probele de la faţa locului duc la Rafael Sandor şi Sztojka Ivan"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2009 00:00

Ioan Bentze, ataşatul român pentru Afaceri Interne la Budapesta, a confirmat prinderea unul al doilea suspect si faptul ca trupul lui Marian Cozma va ajunge in Romania, foarte posibil, marti.

"Al doilea suspect a fost retinut in cazul crimei lui Marian Cozma. Nemeth Gyozo este un atacator care a participat la atac, dar nu el a savirsit omorul.  Nu se stie exact citi au participat efectiv in altercatie. In local erau aproximativ 60 de persoane. 30 de persoane erau cu echipa de handbal.

Exista un cerc de suspecti, insa probele de la fata locului duc la cei doi, Rafael Şandor si Sztojka Ivan.

Trupul lui Marian Cozma va fi repatriat cel mai tirziu marţi", a spus Ioan Bentze la GSPTV.  

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (8)
 •  10 Februarie 2009, 18:07

II FELICIT INCAT ODATA PE AUTORITATILE MAGHIARE,PENTRU LUCRURILE FRUMOASE PE CARE LA FACUT EI PENTRU MARIAN COZMA,VEDETI CA SUNT SI OAMENI BUNI IN UNGARIA,NU TOTI OAMENII SUNT RAI,..ODIHNEASCA-SE IN PACE MARIAN COZMA

 •  10 Februarie 2009, 05:49

Uitati-va la ei.Romania,Ungaria,Slovacia,Cehia....aceeasi coloratura a fetei,acelasi trasaturi ale fetei,imbinare intre maimuta si..ceva de epoca primitiva, li se citeste pe fata instictul atavic.Ei inca n-au ajuns la stadiul de fiinte dezvoltate intelectual.Uitati-va la pozele astora,care l-au ucis pe Cozma. Pe de alta parte,ca stelist pur,Mariane,stiu ca nu ma mai auzi,stiu ca nu ma mai vezi,dar sangele tau e lacrima mea.Odihneste-te in pace,prieten drag!

 •  09 Februarie 2009, 18:54

pentru felul in care s-au comportat ungurii dupa aceasta tragedie,merita tot respectul nostru.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează