Articol de - Publicat marti, 10 februarie 2009 00:00

În faţa Sălii Sporturilor din Constanţa a fost amenajat, ieri, un loc special, unde suporterii pot aprinde lumânări şi depune flori în memoria fostului handbalist Marian Cozma. Primii care au făcut acest lucru au fost jucătorii şi oficialii de la HCM Constanţa, împreună cu directorul DSJ Constanţa şi Ocatavian Tileagă, fostul antrenor al înotătorului Răzvan Florea.

 

La locul special amenajat, unde este şi o poza a lui Cozma, a fost depusă o coroană de flori cu mesajul: “Sincere condoleanţe. Familia handbalului constănţean”.

“Indiferent ce am spune sau am face acum, în aceste momente, totul este egal cu zero. Marele păcat este tinereţea şi şansa pe care o avea Marian Cozma de a ajunge cel mai bun handbalist din Europa. S-a schimbat puţin programul echipei pentru a fi alături de familia lui Marian, urmînd ca joi să mergem la Bucureşti. Chiar dacă nu vom putea fi prezenţi vineri la înmormîntare, măcar să fim alături de familie în aceste momente tragice”, a declarat Nurhan Ali, directorul executiv al HCM Constanţa.

 

Jucătorii şi oficialii constănţeni nu vor putea fi prezenţi vineri la înmormîntarea lui Marian Cozma, deoarece sînt nevoiţi să plece spre Slovacia, unde vor disputa duminică prima manşă a optimilor de finală din Cupa Cupelor.

 

Foto: Telegraf Constanţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”