GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA

Nu l-au uitat! » Citește declarațiile celor de la Veszprem despre Marian Cozma!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 19:50

Campioana Ungariei la handbal masculin, MKB Veszprem,  comemorează doi ani de la decesul fostului său pivot, Marian Cozma, printr-un meci amical, cu formaţia Tatran Presov, dar şi o slujbă de pomenire la finalul întîlnirii.

Chiar dacă au trecut doi ani de la tragicul eveniment, foștii colegi nu l-au uitat pe Marian Cozma. Înaintea startului partidei, aceștia au vorbit despre român și despre ce a însemnat acesta pentru echipă.

 

Înaintea partidei, antrenorul împreună cu foștii colegi ai lui Marian Cozma au mers în această după-amiază la statuia ridicată în fața sălii din Veszprem unde se află bustul handbalistului român și au depus mai multe coroane de flosir.

"Nu o să-l uităm niciodată pe Marian Cozma. Ceea ce s-a întîtîmplat acum doi ani nu are nici o explicație. Este o pierdere terbilă pentru noi, va fi imposibil de înlocuit", a declarat Mocsai Lajos, antrenorul celor la Veszprem.

"Toată viața mea ziua de 8 februarie va avea o semnificație tristă. Deși în aceeași zi îmi serbez ziua de naștere, după moartea lui Marian nu am mai putut să mă bucur de acest lucru, nu mai sărbătoresc. Locul său din vestiar este liber, va rămîne mereu în inimile noastre. Chiar dacă această tragedie s-a întîmplat acum doi ani, încă nu pot să mă obișnuiesc cu ideea că Marian nu mai e printre noi", a spus Nikola Eklemovics, jucător la Veszprem.

foto: mkbveszprem.eu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
phenomeno1709
phenomeno1709  •  08 Februarie 2011, 21:30

r.i.p

praedator
praedator  •  08 Februarie 2011, 20:06

respect MKB Veszprem, trist dar adevarat, altii ne respecta valorile mai mult decat noi.. sper sa ajungeti in final four in ECL

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  08 Februarie 2011, 19:57

ce repede au trecut cei 2 ani :|

Vezi toate comentariile (3)
Comentează