GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Petre Cozma, exemplu de respect şi unitate interumană

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Preşedintele Federaţiei Maghiare de Handbal, Sinka László, a trimis o scrisoare deschisă ministrului Gyenesei István prin care îi cere ca lui Petre Cozma să îi fie acordată o distincţie pentru faptul că în cele mai grele momente de doliu a fost un exemplu pentru bunătate, faptele şi declaraţiile sale au fost păciutoare şi au predat o lecţie de respect şi de unitate interumană.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  25 Februarie 2009, 00:23

mey xyz aceasta este o pagina in memoria lui marian cozma te intereseaza deci te uiti...nu te intereseaza,macar scuteste-ne de comentarii de genu...dak se publica ceva de el dupa moarte nu e bun,dak nu publica iar nu e bun,k vezi doamne gata l-ati uitat...apai atunci cum sa mai fie???

 •  24 Februarie 2009, 19:32

mai xyz cine te pune sa citesti despre marian cozma,daca nu vrei ai destule aricole despre fotbal sau becali,dar sa vii sa mai si scrii urat despre el mi se pare lipsa de respect ca sa nu mai zic si de bun simt.

 •  24 Februarie 2009, 13:38

mai terminati odata cu articolele astea despre marian cozma, lasati omul sa se odihneasca in pace, de 2 saptamani numai asta stiti. mor mii de oameni pe zi, asta-i viata. a trait, a murit, l-am plans HO! GATA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează