GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Petru Ghervan: "Sînt stupefiat! Nu se face nimic pentru a evita astfel de tragedii!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Antrenor secund al echipei naţionale, Petru Ghervan a rămas stupefiat la aflarea veştii că pivotul naţionalei de handbal, Marian Cozma, a fost ucis aseară.

“M-a sunat dimineaţă Rareş Jurcă, prietenul cel mai bun al lui Marian, şi mi-a spus ce s-a intamplat. Este o tragedie ! Am stat în urmă cu două săptămâni cu el şi era un tânăr deosebit, cu un viitor strălucit în faţă.

Nu este adevărat ca vroia să renunţe la naţionala României. Ce se mai poate spune ? Îl cunoşteam foarte bine pe tatal său, Petre Cozma, cu care am fost coleg la lotul naţional de juniori al României. Din păcate, lumea sportului nu este suficient de detaşată de pătura de jos a societăţii. Asta este lumea în care trăim şi din păcate nu se face nimic pentru a evita astfel de tragedii” a declarat directorul tehnic al Universităţii Suceava, Petru Ghervan.

sursa: gazetasv

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (3)
 •  09 Februarie 2009, 13:38

Mai baiete "fost sportiv" bati si tu tarlaua sa te afli in treaba...MARIAN n-a fost in viata lui un tip nepoliticos...ba era si f politicos...si extrem de deschis si prietenos. Asa ca golani or fi pretenii lu' matale ca eu pana acum printre handbalisti, cel putin, golani n-am prea intalnit. :(( Prea tanar si prea iubitor de viata sa se termine asa...ooooo...fuuuutttuuuiiii.

 •  08 Februarie 2009, 17:36

decat sa te faci de cacat mai bine citeai mai atent si vedeai ca a fost articol pe gsp azi, cu povestea din 2005..

 •  08 Februarie 2009, 15:01

De morti numai de bine, DAR de ce nu spune nimeni ca baiatul asta a mai fost INJUNGHIAT intr-o alta altercatie in tara acum cativa ani??? Era o persoana nepoliticoasa, care se baga singur in gura lupului. Si foarte IMPORTANT: sportivii in general sunt tinta golanilor (si printre sportivi sunt foarte multi golani) si daca ei intra in conflict, uite unde se ajunge! Asa ca, stimate domn Petru GHERVAN, va rog sa va asumati rolul de mentor la antrenamente si nu doar de antrenos!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează