GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  CAZUL MARIAN COZMA

Poliţia maghiară despre investigaţia GSP: "Nu dorim să comentăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 18:14

Dr. Varadi Piroska, purtătoarea de cuvînt a Poliţiei, a fost chestionată de presa maghiară în legătura cu investigaţia GSP cu privire la uciderea lui Marian Cozma într-un local din Veszprem.

"Nu dorim să comentăm ipoteza apărută în Gazeta Sporturilor!", s-a limitat să declare aceasta.

Unul din patronii Patriota Lokal, căruia nu îi este menţionat numele in ziar, spune:

"Eu am ajuns abia cînd Marian Cozma era întins pe jos în faţa barului, iar făptaşii fugeau în toate părţile. Nu îi cunosc personal pe inculapaţii Toth Helga, Csaba Beery şi Tamas Beery, dar asta nu înseamnă că ei nu există. Nu am cum să cunosc personal sute de clienţi, cîti trec prin localul meu".

Sursa: nepszava.hu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
diss
diss  •  09 Februarie 2011, 03:13

Au trecut 2 ani de lacrimi si durere pentru familia lui Marian,pentru cei care l-au cunoscut si apreciat. Impresionanta atitudinea locuitorilor din Vesprem si a fostilor colegi ai lui "Pasarila"! La fel de impresionanta indolenta autoritatilor maghiare care dupa atata timp nu pot sa declare nimic ,nu pot sa rezolve nimic! Se pot lua lejer de mana cu militieni nostri! Mariane, ai "zburat" la cer, lasandu-ne cu suflete inlacrimate! D-zeu sa te odihneasca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează