GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  CAZUL MARIAN COZMA

Primele declaraţii ale avocatei fraţilor Beery: "Nimic nu este adevărat"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 17:32

Fraţii Beery se aflau în Cocktail, barul din partea de sus a localui, nu jos în discotecă. Ei se aflau acolo cu mult înainte să apară handbaliştii sau grupul de 20-25 de persoane.

Avocata fraţilor Beery, Kardos Eva, face primele declaraţii despre cele apărute în Gazeta Sporturilor:

"Nimic din tot ce a apărut în presa din România despre Beery Tamas şi fratele său nu este adevărat. Sînt informaţii inventate, conform cărora cele întîmplate în Patriota Lokal ar fi izbucnit din cauza lui Toth Helga.

Cei doi nu ştiau că Marian Cozma şi acea bandă se aflau în local. Ei au aflat mai târziu de cele întîmplate", a declarat Eva Kardos pentru presa maghiară.

"Singurul lucru adevărat este că fraţii Beery împreună cu Toth Helga s-au aflat în acea seară în local", mai spune avocata lor.

Toţi cei cinci arestaţi au negat ipoteză că au fost chemaţi de cineva şi susţin că sărbătoreau în acel local ziua de naştere a unui prieten, susţine presa maghiară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează