GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DOLIU ÎN HANDBAL

Rareş Jurcă: ”Sper să fie prinşi cei care i-au luat viaţa lui Marian”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Rareş Jurcă, cel mai bun prieten al lui Marian Cozma, a primit vestea decesului colegului său chiar de la prietena acestuia care l-a sunat de pe numărul lui Marian.

”M-a sunat prietena lui Marian de pe telefonul lui. Era ciudat să aud o voce de femeie de pe numărul său. Mi-a spus că e la spital, am vobit şi cu Ilyeş şi mi-a spus ce s-a întîmplat. Am înţeles că s-au simţit bine toată seara, iar cineva s-a legat de el şi apoi s-a întîmplat ce s-a întîmplat.

Sper să fie prinşi cei careu l-au omorît. Nu ştiu dacă a fost bătaie sau l-au prins doar pe Marian singur. Vorbeşte toată presa, e o mare tragedie la Veszprem. Am fost sunat din toată lumea de amici şi colegi, pentru că nu le venea să creadă.

El mai trecuse printr-o astfel de experienţă pe cînd juca la Dinamo, dar se pare că nu doar în România se întîmplă astfel de lucruri”, a spus Rareş Jurcă la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  08 Februarie 2009, 20:15

sa incepem cu ceva normal. "Unde esti tu Tepes Doamne, ca punan mana pe ei.." Deci CIne a piesrdut Razbiul al doilea? Civilizatia. Pentru ca mai trebuiau numai ink doi ani ca Antonesctu Shi Hitler sa termine cu Tziganivaka rromi din lumea asta. Acuma Ce face Antonescu? RADE de toata lumea.

 •  08 Februarie 2009, 20:13

pentru a impune statelor europene rezolvarea chestiunii tziganesti, luni 9 februarie incepand cu ora 18.00 va solicitam sprijinul si prezenta in piata universitatii din bucuresti. dati mass pentru informare, multumim

 •  08 Februarie 2009, 16:47

Nyugodj békében MARIAN. Bosszút!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează