GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  CAZUL MARIAN COZMA

Un ultim omagiu pentru Marian Cozma «Casa durerii»

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 17:37

Sute de persoane i-au adus un ultim omagiu lui Marian Cozma, trupul neînsufleţit al acestuia ajungînd ieri acasă


Duminică, luni, marţi, miercuri. Patru zile l-au plîns continuu pe Marian Cozma părinţii şi surorile sale. Ieri dimineaţă, la ora 03:00, cînd sicriul cu trupul neînsufleţit al handbalistului a ajuns acasă, durerea a mai sfîşiat o dată liniştea cartierului Tei din Bucureşti. Mama şi-a văzut copilul.

Trei sute de oameni l-au aşteptat pe Marian acasă, iar apoi alte sute, poate chiar mii i-au adus ieri un ultim omagiu. De la demnitari ca Mariana Bitang, consilier prezidenţial, şi primarul Niculae Onţanu pînă la colegi, prieteni, vecini sau oameni simpli. Zeci de coroane, mii de flori s-au strîns în curtea familiei Cozma.

Joi, vineri. Două zile mai sînt pînă cînd Marian Cozma va fi înmormîntat. Pe ultimul drum, cel spre cimitirul Pipera, va mai face o singură oprire, la clubul la care a fost legitimat, Dinamo.


"Este reacţia oamenilor faţă de un copil foarte bun. Le voi mulţumi tuturor toată viaţa pentru asta"
Petre Cozma, tatăl lui Marian


Vlad Hagiu îndurerat
Fostul selecţioner al "naţionalei" de polo a României, Vlad Hagiu, şi-a luat şi el la revedere de la Marian Cozma. "Nu am cuvinte pentru a spune ce simt acum. Noi sîntem acolo, la polo sau handbal, diferă doar suprafaţa de joc. L-am cunoscut pe Marian pînă să plece în Ungaria. A fost un mare sportiv, un mare om", a declarat actualul tehnician al echipei de polo Steaua.


"Marian Cozma avea stofă, inimă şi sînge de erou"
Eliodor Voica, antrenor Dinamo


Bitang revoltată
După ce a prezentat condoleanţe familiei Cozma, consilierul prezidenţial Mariana Bitang a afirmat că "nimeni nu poate consola nişte părinţi care-şi pierd copilul în floarea vîrstei. "Toţi sîntem datori cu o moarte, dar nu în halul acesta. Atunci cînd Dumnezeu decide să ne ia, ne ia. Dar pe Marian nu l-a luat Dumnezeu. L-au luat nişte nemernici, care trebuie să plătească pentru asta", a spus consilierul, care a adus o coroană de flori din partea preşedintelui României, Traian Băsescu. Marian Cozma (26 de ani), component al "naţionalei" României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, a fost înjunghiat mortal în noaptea de sîmbătă spre duminică, la un restaurant din oraşul în care juca.


"Ceea ce s-a întîmplat ieri, azi sau se va întîmpla pînă vineri, reprezintă exact ce fel de om a fost Marian. Este o pierdere foarte grea pentru mine pentru că mi-am pierdut cel mai bun prieten"
Rareş Jurcă, jucător Goppingen (Germania)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează