GSP SPECIAL  »  IN MEMORIAM MARIAN COZMA  »  DRAMĂ

Unul dintre acuzaţi în cazul uciderii lui Marian Cozma: "Am curaj să mă uit în ochii lui Petre Cozma!" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

"Am curaj să mă uit în ochii lui Petre Cozma"!, spune Ivan Sztojka, unul dintre acuzaţi în cazul uciderii lui Marian Cozma

După mărturia lui Nemeth Gyozo, GSP vă prezintă declaraţiile lui Ivan Sztojka, alt învinuit în cazul asasinării lui Marian Cozma. Acesta se află de aproape un an în arest preventiv, la închisoarea de maximă securitate din Kecskemet. "Recunosc că am băut în acea seară de 8 februarie, însă îmi amintesc cu exactitate cele întîmplate", a declarat el unei televiziuni din Ungaria.

"În timp ce ne aflam în discotecă, N. Gyozo a venit la mine şi mi-a zis că acel băiat înalt, Marian Cozma, se uită urît la el şi încearcă să îl provoace. M-am uitat spre Cozma şi mi-am dat seama că ne privea pe noi. În doar cîteva secunde, Gyozo şi Cozma deja se îmbrînceau. Atunci am fugit spre ei cu gîndul de a-i despărţi. Cînd am ajuns în apropierea lor, ceilalţi trei sportivi, acum ştiu că erau handbalişti, l-au atacat pe Gyozo. Uros Vilovski m-a atacat pe mine, m-a prins de gît şi a rupt pulovărul de pe mine. Cu greu am reuşit să scap din mîinile lui şi am fugit la etaj, unde erau prietenii noştri. Cînd am coborît de la etaj, am văzut că Marian Cozma era pe jos. Eu nu am lovit pe nimeni şi nici nu am înjunghiat pe nimeni", a spus Sztojka, cel care a mai fost arestat pentru crimă în 2007.

"La proces, cu siguranţă, mă voi întîlni cu tatăl lui Cozma şi vă spun sincer că eu am curajul să mă uit în ochii lui şi în cei ai mamei lui Marian. Să se aducă un detector de minciuni, să mi se pună toate întrebările posibile şi toată lumea va vedea că nu mint", a încheiat acuzatul.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
 •  26 Mai 2010, 13:01

ba nu mai vb aiurea.......si un roman putea sa-l omoare.......nu sunty toti tiganii de vina .......si in plus.....multe vb dar putine fapte

 •  12 Februarie 2010, 11:03

jeguri de ciori analfabete!rasa spurcata de salbatici!lasi ordinari!!!!!!!!rromii pulii....

 •  08 Februarie 2010, 08:45
Postat de pe 07 Februarie 2010, 11:31

Si daca tziganii romani omoara si fura in italia inseamna ca romanii ar trebui sa moara? Un MAGHIAR

Eu zic sa mai lasati rasismul deoparte.Cei ce ati vb atat de urat in comentariile voastre nu sunteti cu nimic mai buni decat ei.Dumnezeu sa ii ierte caci n-au stiut ce fac!Decat sa va bateti capu la ce prostii sa mai indrugati sau ce cuvinte mai urate sa inventati pt a-i ponegri...mai bine v-ati pune pe genunchi si v-ati ruga pt sufletul vostru.Si sa dea Bunul Dumnezeu sa nu avem si noi parte de crunta tragedie ce s-a abatut peste familia Cozma.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează