GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  SCANDALUL PARIURILOR

Au apărut primele petiții împotriva amendării pariorilor de către ONJN! "Se fac abuzuri, e strigător la cer!"

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2015 00:42

Persoanele care ar urma să fie amendate pentru că au jucat la bet365.com între 10 și 30 septembrie 2015 cer, printr-o petiție online, să se renunțe la amenzi.

Pînă azi-noapte, la ora 01:00, momentul redactării articolului, peste 600 de persoane semnaseră petiția, iar alți aproape 100 lăsaseră un comentariu.

PETIȚIA POATE FI GĂSITĂ AICI

Iată ce spune autorul acesteia, Marius Tudorache: 

Aveți curajul jurnalistic de a demara o anchetă în ceea ce privește scandalul amenzilor aplicate de ONJN? Vi se pare normal ca peste 54.000 de oameni să fie amendați din cauza incompetenței unei instituții a statului care nu știe ce vrea? Presupun că aveți cunoștință de acest subiect, poate îl veți aprofunda. Nu este posibil ca într-o țară presupus civilizată o instituție să facă pe genunchi o lege, să nu întreprindă toate măsurile necesare pentru a o face cunoscută populației (a afișa cu foarte mare întârziere o amărâtă de listă nu înseamnă să iei toate măsurile) și apoi mișelește, să își înjunghie pe la spate proprii cetățeni cu amenzi fabuloase de parcă ar fi pericole pentru societate mai ales ținând cont că este pentru prima oară când o asemenea lege este pusă în aplicare. Este strigător la cer la ce abuzuri s-a ajuns, chiar conducătorii instituției, în speță ONJN, se fac de râs ieri declarând ceva, peste câteva minute declarând altceva ca azi să declare din nou altceva. Noi, pariorii, suntem bulversați de toată această situație, nu mai știm ce să credem, trebuie o anchetă serioasă pentru că la mijloc sunt interese extrem de mari.

textul petiției

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
botizann
botizann  •  22 Octombrie 2015, 09:49

Care e miza din spatele tambalaului asta cu bet365 de fapt ???.... Ca marile case Sa fie inlocuite de alte case... Gen WinMasters care are contract cu Udrea varianta PSD , domnul Ghita ... Nu stiu cati Romani vor fi amendati Dar ideea e Clara , nu Mai jucati la Astra ci la WinMasters ...

1680107298870464
Marian Badoi  •  22 Octombrie 2015, 08:05

Am discutat aseara cu prieteni Medici la Spitalul Fundeni,care mi-au precizat ca au avut în trecut și acum probleme cu LICENTIEREA aparatelor pentru coronografii,rmn etc,cu toate acestea ei au folosit în folosul pacienților și a vieții lor ,aparatele,unii cu problemă de viață și moarte.Nu au stat după niște HARTII ,AU SALVAT VIETI.Ptr cine nu a înțeles pacienții sunt pariorii,medicii sunt ONJN(ar trebui),iar bet365 sunt aparatele.Medicii NU AU AMENDAT PACIENTII PENTRU CA ANUMITE APARATE MEDICALE AU PRIMIT MAI TARZIU LICENTIEREA.Recomand celor de la ONJN să fie pacienți și ei

v1ad
v1ad  •  22 Octombrie 2015, 07:01

Pot doar sa imi inchipui cata ura este in sediul ONJN la adresa domnului Tolontan. Cred ca o senzatie asemanatoare era si prin ministerul blondinei. Fara dvs, acest abuz ar fi fost o stire de 2 minute pe toate canalele media si baietii ar fi putut duce linistiti treaba la bun sfarsit. Unde e acum protv-ul cu explicatiile lor de contestare a unui pv?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează