GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  INSIDER ÎN MAFIA PARIURILOR

Dinu, atacat din Serbia în "afacerea Reghecampf": "Spune numai tîmpenii şi aberaţii!"

Babeu, care are origini în România, a cîştigat ca jucător titlul în Serbia cu Obilici în 1998
Babeu, care are origini în România, a cîştigat ca jucător titlul în Serbia cu Obilici în 1998

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 01:11

Kuzman Babeu, fost fotbalist şi subaltern al lui "Zonja" Petrovici la Obilici, susţine că oficialul lui Dinamo "spune numai tîmpenii şi aberaţii".

Afirmaţiile lui Cornel Dinu, că a intervenit în favoarea actualului antrenor al Stelei pentru a-l salva din calea răzbunării Mafiei sîrbeşti, prin intermediul lui Mile Jerkovici şi al lui Zonja Petrovici, l-au determinat pe unul dintre apropiaţii celui din urmă să rupă tăcerea pentru Gazeta Sporturilor

- Domnule Babeu, de la Gazeta Sporturilor din România vă deranjăm. Vreau să discutăm, dacă se poate...
- Da, ştiu ce vreţi. Şi da, se poate, despre subiectul cu pariurile, cu ce a spus Dinu despre Zonja, despre Mile, nu?

- Exact.
- Am citit pe internet şi prin ziare, nu-mi vine să cred ce aberaţii spune Dinu. El susţine că în 2002 a fost acel meci şi a adus în discuţie inclusiv numele lui Arkan? Păi, Arkan a murit în 2000.

- A spus că se ştia cu un tip pe nume Mile şi cu încă cineva, Zonja. Îi ştiţi?
- Dacă îi ştiu? Păi, Dinu vorbeşte despre oameni care habar n-au de el. Dinu vorbeşte de ei, dar nu-i cunoaşte, doar a auzit de ei. Zonja a fost şeful meu la Obilici Belgrad, pus acolo de Arkan. N-avea nici o treabă cu fotbalul, era pus acolo pentru că Arkan avea mare încredere în el. Am vorbit cu Zonja zilele acestea şi mi-a zis că l-a văzut pe Dinu de două ori în viaţa lui. În plus, mi-a spus că Dinu vorbeşte numai tîmpenii, aberaţii, doar ca să-şi facă reclamă.

- Poate îl ştia bine pe acel Mile.
- Exclus! N-avea de unde să-l ştie Dinu pe Mile. Păi, Mile e superafacerist. E foarte greu să dai de el şi dacă eşti din Serbia. Nici prietenii nu prea mai pot să vorbească cu el. E păzit nonstop de cîte 10-11 bodyguarzi înarmaţi!

"Acum s-a trezit Dinu să vorbească despre un episod vechi de 11 ani? Dacă avea dovezi, nu vorbea pînă acum? Poate e invidios pe Reghe că a ajuns la Steaua şi e pe primul loc" ( Kuzman Babeu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
fran1923
fran1923  •  11 Februarie 2013, 15:08

Cine stie cate ceva despre fotbalul sarb, stie si ce inseamna Obilic si cum a luat titlul din 1998. Asa ca baietii astia nu au pic de credibilitate, e clar ca sunt ori fosti (sau actuali) mafioti, ori fosti "Tigrii".

varanga53
varanga53  •  11 Februarie 2013, 12:08

Asta dovedeste ce "talent" au "ziaristii" nostri ! In loc sa verifice "acuzatiile" aruncate pe piata de un senil precum Dinu si un alcoolic precum Boanchis , s-au repezit sa-l condamne pe Reghe ! Asta numai justitia o poate face in baza unor PROBE evidente ! Asa e cand toate rebuturile ajung "ziaristi'!

supermandolar
supermandolar  •  11 Februarie 2013, 11:21

Oare de ce de o săptămâna DINu tace , deși Becali , Prodanca și MeMe dau de toți pereți cu el ?? Foști colaboratori ,Cornelush nu te mai au la inimă și ți-au transmis că vor să-ți cunoască mai bine familia ... ia mai zi odată cum era treaba aia cu rigola :)))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează