GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  DNA

EXCLUSIV DNA este ACUM la Spitalul Obregia după investigația GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 11:52

Procurorii DNA au sosit acum câteva zeci de minute la Spitalul Alexandru Obregia din București și ridică probe.

Ieri, EVZ anunțase că procurorii ridică probe de la fostul Spital 9 din Capitală și au deschis o anchetă după dezvăluirile din Gazeta Sporturilor.

"Cei de la DNA sunt aici. Au venit în jurul orei 11:30. Până acum au cerut deja mai multe documente și registre", spun sursele Gazetei din Spitalul Obregia.

Gazeta Sporturilor a publicat până acum 3 episoade de investigație despre situația de la Obregia. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  30 Martie 2017, 22:13

Cataline, inteleg perfect faptul ca vă e la indemana sa scoateti la iveala aceste lucruri in Bucuresti. Dar, am de mentionat faptul ca țara e mare si problemele nenumarate...... poate iti arunci ochii si spre "provincie", asa cum place bucurestenilor sa numeasca restul teritoriului tării. Asadar, hai sa descriu scurt si cuprinzator prin ce trece un cetatean modest dintr.un mic si sarac oras de provincie, sau din satele tarii....pt ca asa cum cunosti Catalin, marea masă a banilor ce se duc la varful si mijlocul sistemului sanitar, provin de la cei multi... saraci modesti bolnavi..... Am ca exemplu un bolnav de 50 ani, barbat, probleme cu prostata,.... si ficatul... cunoscut nu? Tipic si matricial. Merge la medicul de familie in luna martie, 18 ale lunii. Dimineata la ora 9 se aseaza la coadă, cam intre 1-4 ore stă acolo, la rând(nu poate fi vorba de programare). Intră si cere un consult, il deranjeaza prostata, dar parca si ficatu e cam mare. "Pai decideti! Luna asta la prostată, luna aprilie la ficat . Nu putem sa va dam 2 ttimiteri la specialisti in aceeasi lună. Nu sunt fonduri, asa ne.a zis de la județ", suna sec replica dr de familie. "Hai ca e mai arzatoate prostata, isi zice x de 50ani". Ok. Pleacă... Dimineata urmatoare la cabinetu de la spitalul orasenesc, sau municipal.. probabil la 10-60km distanta. La 7 se pune la uşă. Programu incepe de la 7.30. "Sunt al 6-lea... ma prinde ora 9, poate 10"... pe la 8... domn doctor e

bazileon
bazileon  •  30 Martie 2017, 16:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Martie 2017, 12:53

"2 persoane au incercat sa sara de la et 2 al spitalului"... de groaza cand au aflat cate clone au cei trei sustinatori ai echipei din sat Mogosoaia!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează