GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  DEZINFECTANŢI DILUAŢI

EXCLUSIV Doctorii reacţionează după ce toate produsele Hexi au fost găsite neconforme: "Aţi dezamorsat bomba care putea desfiinţa sistemul medical românesc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 18:22

Reputat chirurg al Spitalului Marie Curie din Capitală, profesorul Gheorghe Burnei a reacţionat la aflarea veştii că toate produsele Hexi Pharma testate de Ministerului Sănătăţii au fost găsite neconforme, iar unele chiar diluate de 10 ori, la fel cum Gazeta anunţase de acum două săptămâni.

"A fost un act de crasă inconştienţă din partea unor oameni avizi după câştiguri.

Datorită investigaţiei dumneavoastră, am evitat apariţia unei explozii care putea reprezenta desfiinţarea unui întreg sistem medical românesc.

Această bombă cu reacţie întârziată se manifesta pe două planuri.

Mai întâi, dezinfecţia neconformă în secţiile medicale poate duce în timp la apariţia unei flore condiţionat patogene care, necontrolată, să conducă la infecţii nosocomiale în toate spitalele. Situaţie în care nu mai ai ce face, singura soluţie este să fie dărâmate, la fel cum s-a întâmplat în Occident.

Apoi, vorbim despre efectul imediat, adică nu se poate asigura minimul de siguranţă la bolnavii internaţi în spitale, a căror imunitate este oricum scăzută", a punctat chirurgul.

Gheorghe Burnei este chirurg şi şeful secţiei de ortopedie a Spitalului " Marie Curie" din Bucureşti.

Cele 14 părți ale investigației:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
frankiwild
frankiwild  •  12 Mai 2016, 05:34

Nu stiu ce se va intampla probabil ceva cu suspendare daca faci *** in spitale pentru profit doar daca incurci coloana oficiala in drumul lor spre shaorma esti pasibil de inchisoare cu executare in iubita noastra tara . Sincer ma incanta ideea domnului scorpios cu piata publica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sscorpioss
sscorpioss  •  11 Mai 2016, 19:47

Daca eram in China...cei ce au vandut asa ceva erau executati in piata publica....

gsp.oficial
gsp oficial  •  11 Mai 2016, 19:20

Ce credeţi că se va întâmpla cu Dan Condrea după aceste informaţii dezvăluite în cadrul investigaţiei GSP?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close