GSP SPECIAL  »  INVESTIGATIE  »  GALA BUTE

GALA BUTE // Prima reacție a Elenei Udrea din Costa Rica după condamnare: "Mulțumesc presei, care a dus o luptă mai aprigă pentru adevăr decât o duc aleșii poporului"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 17:46

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul în dosarul "Gala Bute", Elena Udrea fiind condamnată la 6 ani de închisoare cu executare.  

Refugiată politic în Costa Rica, Elena Udrea a oferit prima reacție prin intermediul paginii personale de facebook:

"Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI.

Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor!"

Vezi și: Condamnări definitive în Dosarul "Gala Bute": Elena Udrea, 6 ani de închisoare cu executare! Rudel Obreja, 5 ani cu executare!

Rudel Obreja, după condamnarea din dosarul "Gala Bute": "E o mizerie, mă așteptam să fiu răsplătit!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
137729076992236
Conache Pavel  •  06 Iunie 2018, 06:10

Ce *** au fost votate ?!!! de noi sa ne conduca destinele; asta nici nu stie pe ce lume traieste si cat de groteasca este.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1040276406121905
Aurelia Iuliana Ganea  •  06 Iunie 2018, 03:26

sa activat deja emigrarile din costa rica :))))) sa vedeti ce "refugiata" este cu acte :))), au declarat ca asteapta ordinul de captura prin interpol https://www.nacion.com/sucesos/seguridad/migracion-esperara-orden-de-captura-para-decidir/FP5IIVDPPFAZHDCZ44JHCIXRTI/story/

samertx
samertx  •  06 Iunie 2018, 01:49

Are niste declaratii de face sa planga si ingerii. Tipa n- facut parte din sistem, sistemul a ingurgitat- o aleatoriu, prin tragere la sorti. Statea , ca orice domnisoara provinciala, la semafor, la Universitate, astepta culoarea verde, cand, dintr- o data s-a simtit implementata in miscarea tineteretului basisist. A simtit ceva, altfel nu lua 6 ani.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează