Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 29 iunie 2012 01:07

Exclusiv în ediţia tipărită a Gazetei, nu şi pe site!, puteţi citi întreaga investigaţie. Incursiunea reporterilor GSP în lumea mafiei pariurilor va continua şi în zilele următoare, cu noi detalii şocante!

Flagelul pariurilor negre bîntuie de cîţiva ani şi fotbalulromânesc: zvonuri, supoziţii, suspiciuni. Şi gura ferecată! După luni întregi de căutări şi cercetări,Gazeta reuşeşte să spargă blocada tăcerii generale, obţinînd primele mărturii despre manevrele oculte petrecute la nivelul primelor două ligi: zeci de meciuri indicate drept trucate ca blaturi clasice sau pentru pariuri, nume grele din sistem, sume de ordinul sutelor de mii de euro, mecanisme, site-uri de pariuri online folosite, conexiuni incredibile cu interlopi. E vorba despre trei personaje implicate în fenomen, verificate de GSP, care au decis să vorbească pentru că “s-a ajuns prea departe! Pericolele devin foarte mari!”.

Figura unuia aţi aflat-o deja. “Jucătorul”e Mircea Bătrînu, fostul stoper al Reşiţei de la sfîrşitul anilor '90. Identitatea celorlalţi doi va rămîne confidenţială, din motive de securitate. A fost singura condiţie pe care au pus-o! Le vom spune însă “Marele Evadat” şi “Dizidentul”, nume care vă vor însoţi de-a lungul unui serial exploziv ce vă va introduce într-o lume cu reguli aparte, plină de neprevăzut.

Azi în Gazetă ai poveştile spectaculoase a două blaturi politice girate în sezonul 2008 - 2009 de primari PDL, dezvăluite de "Marele Evadat"! Unul dintre primari e acum în închisoare!

Insiderul GSP spune că fotbaliştii uneia dintre echipe s-au răsculat împotriva conducerii, care-i obliga să piardă pentru o primă de numai 9 milioane de lei vechi de om. "Au găsit pe net o ofertă interesantă la pariuri: cotă 7,5/1 dacă se înscriu minimum trei goluri pînă la pauză! Şi au hotărît să mizeze pe această variantă pentru a-şi rotunji veniturile, în condiţiile în care rezultatul final nu putea fi decît un insucces”, dezvăluie insiderul GSP. Toată povestea, în Gazeta de azi!

ÎN EPISOADELE URMĂTOARE: Scandalul uriaş declanşat după un blat politic ratat »»» Poveştile incredibile a două personaje “grele” din fotbalul românesc implicate activ în mafia pariurilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”